τοξικές σχέσεις

Τοξικές σχέσεις: Αγάπη μου γλυκιά, μη νομίζεις ότι είσαι μόνο εσύ που έχεις βρεθεί σε μια σχέση που θα έπρεπε να είχε σταματήσει προ καιρού.

Φυσικά, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά όταν βρίσκεσαι σε μια τοξική σχέση γεμάτη με καυγάδες και χάσιμο ενέργειας και χρόνου.

Αλλά να ξέρεις ότι όταν χωρίσεις όλα θα φτιάξουν και θα πάνε κατ’ ευχήν.

Τί εννοούμε μ’ αυτό;

#1. Θα αγαπήσεις τον εαυτό σου περισσότερο

Ναι, σωστά διάβασες! Μέσα σ’ αυτήν την τοξική σχέση θα είχες ξεκινήσει να αμφισβητείς τον εαυτό σου, εάν μετράς εκεί έξω, τις δυνάμεις σου κι ότι όλα τα κάνεις λάθος. Μόλις απελευθερωθείς πλήρως, θα συνειδητοποιήσεις ότι έκανες ότι καλύτερο μπορούσες και ότι σου αξίζει κάποιος καλύτερος, και κυρίως αξίζεις να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου.

#2. Θα εκτιμήσεις περισσότερο τους φίλους σου

Ναι, αγάπη μου! Θα εκτιμήσεις περισσότερο τους φίλους σου, γιατί εκείνοι είναι αυτοί που βρίσκονται τώρα δίπλα σου να σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τα όποια κολλήματα σου είχε δημιουργήσει αυτός ο τοξικός άνθρωπος. Είναι σα να παίρνεις τον χρόνο σου πίσω που δεν τους έβλεπες τόσο καιρό λόγω των καυγάδων σου με τον … !

#3. Θα τα πας σούπερ στα επαγγελματικά σου

Μα, φυσικά! Όταν αποδεσμεύεις όλη αυτήν την τοξικότητα από πάνω σου, θα είναι λες και απελευθερώθηκες και οι ιδέες θα έρχονται η μία μετά την άλλη. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που πολλοί άνθρωποι όταν βγαίνουν από μια τοξική σχέση, η καριέρα τους εκτοξεύεται.

Αγαπάκι, εάν νιώθεις ότι η σχέση σου δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα άλλο παρά καυγάδες και κακή διάθεση, τότε συγκέντρωσε όλη σου τη δύναμη και φύγε επειγόντως.