ΤΟΞΟΤΗΣ 2022 και η νέα χρονιά θα έχει πολλά ευτράπελα.

ΤΟΞΟΤΗΣ 2022: Από τα ζώδια 2022 ο Τοξότης του πρώτου δεκαημέρου θα έχει πολλές ευχάριστες ειδήσεις που θα έχουν να κάνουν κάτι με το σπίτι σας ή γενικά την ακίνητη περιουσία σας.

Από τις αρχές σχεδόν του Μαΐου όμως θα είναι το μεγάλο διάστημα που θα σας φέρει μεγάλη ευτυχία και μεγάλη ανάσα σε όλα αυτά που έχετε ζήσει μέχρι τώρα τα δύσκολα. Ένας νέος έρωτας από τον Μάιο και μετά είναι σχεδόν σίγουρος πως θα μπει στη ζωή σας και θα σας ανανεώσει όλη τη ζωή της.

ad

Όλο αυτό το διάστημα θα δείτε μπροστά σας να ανοίγονται μπροστά σας μεγάλες προοπτικές που θα σας εκτοξεύσουν! Οι ξαφνικοί έρωτας στη ζωή σας θα είναι σε ημερήσια διάταξη πάντως μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου.

Αυτή τη χρονιά θα ζήσετε πολύ καλύτερα απαλλαγμένοι από τα προβλήματα που σας ταλανίζουν όλο το προηγούμενο διάστημα, αφού οι προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας είναι σημαντικές!

Ο ΤΟΞΟΤΗΣ 2022 του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει την ευκαιρία από τον Φεβρουάριο και μετά να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές όσον αφορά στο σπίτι σας, αλλά με θετικές προοπτικές. Θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξετε σπίτι, να προχωρήσετε σε μία αγοραπωλησία και όλα αυτά θα έχουν αντίκτυπο θετικό στη ζωή σας.

Επίσης από τον Μάρτιο και μετά ευνοείστε για να κλείσετε σημαντικές συμφωνίες, αλλά σε αυτές θα πρέπει να προσέξετε τους όρους. Πάντως, ο επαγγελματικός τομέας αυτή τη χρονιά δεν θα έχει καμία σταθερότητα, αφού θα βιώνετε διαρκώς αλλαγές, γεγονός που θα σας δημιουργεί μεγάλη ένταση στα εργασιακά.

Ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να έρθει στη ζωή σας ένας μεγάλος έρωτας στη ζωή σας, ενώ στην έκλειψη στα τέλη του Απριλίου θα πρέπει να προσέξετε πολύ τα νεύρα σας και τον ψυχολογικό σας κόσμο. Περίοδος μεγάλων εντάσεων αναμένεται να είναι και ο Δεκέμβριος του 2022.

Ο ΤΟΞΟΤΗΣ 2022 του τρίτου δεκαημέρου για τα ζώδια 2022 αναμένεται να έχει πολύ μεγάλες προοπτικές τόσο στην εργασία του όσο και στα θέματα που αφορούν το σπίτι σας.

Στη βάση σας αυτή η χρονιά σας βοηθά να κάνετε το θαύμα, αλλά θα περάσετε μέσα από σοβαρές δυσκολίες, όπως για παράδειγμα σε συμφωνίες όπου θα πρέπει να προσέχετε τι υπογράφετε. Δυσκολίες αναμένονται από τον Μάιο και μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου στις διαπροσωπικές σας σχέσεις.

Βέβαια όποιοι από εσάς έχετε τη ζωή σας ένα τοξικό περιβάλλον, με τη βοήθεια του Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να βρεθεί μπροστά σας μία ξαφνική ευκαιρία έτσι ώστε να μπορέσετε να βγείτε μια και καλή από αυτό.

Σημαντικές εξελίξεις θα έχετε μέσα από σοβαρές οικονομικές συμφωνίες.