Τοξότης 2023

Τοξότης 2023: Είστε από τα ζώδια 2023 που δεν θα περάσετε άσχημα το νέο έτος με τα ερωτικά σας, αφού θα έρθουν διάφοροι άνθρωποι στο διάβα σας και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να διαλέξετε τον καταλληλότερο για εσάς.

Και για να διαλέξει ο Τοξότης 2023 τον καταλληλότερο θα πρέπει να ξέρει τους ζωδιακούς συνδυασμούς για να διεκδικήσετε τα καλύτερα και να αποφύγετε τα χειρότερα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Είστε από τα ζώδια 2023 που εάν συναντήσετε μπροστά σας έναν Υδροχόο τότε θα πρέπει να ξέρετε πως μία υπέροχη και σταθερή σχέση θα δημιουργηθεί. Αλλά εάν αναζητάτε στη ζωή σας έναν μεγάλο έρωτα με εντάσεις και χωρίς κανείς να ξέρει που θα οδηγηθεί τότε αυτό θα το βρείτε στην αγκαλιά ενός Ταύρου.

Αδιάφορα και βαρετά θα είναι τα πράγματα εάν επιλέξετε να δεχθείτε τον Ιχθύ που θα βρεθεί στη ζωή σας, ενώ εάν συναντήσετε έναν Αιγόκερω καλό θα είναι να αποφύγετε οτιδήποτε μπορείτε να σκέφτεστε μαζί του.

Έντονο θα είναι το ερωτικό πάθος εάν αποφασίσετε πως ένας Καρκίνος 2023 είναι σωστό να μπει στη ζωή σας. Στην περίπτωση ενός Σκορπιού τότε να ξέρετε πως μία ελεύθερη σχέση θα είναι αυτό που θα βιώσετε.

Αυτόν που πρέπει να προσέχετε σε κάθε περίπτωση είναι ο Παρθένος γιατί δυστυχώς αυτό το ζώδιο θα σας κάνει να πληγωθείτε. Αντίθετα, ένας συνάδελφος, δηλαδη Τοξότης σαν και εσάς μόνο ως κάτι φιλικό μπορεί να σας βοηθήσει.

Το 2023 το σεξ θα είναι εξαιρετικό και super εάν αποφασίσετε να ενδώσετε στα ζητούμενα ενός Ζυγού, ενώ αντίθετα εάν επιθυμείτε κάτι όμορφο και ρομαντικό τότε θα πρέπει να ψάξετε έναν Λέων.

Ο Τοξότης 2023 που θα αποφασίσει να παντρευτεί να ξέρει πως το ιδανικό ταίρι του ήταν ένας Κριός, ενώ για επανασυνδέσεις μην το κυνηγήσετε παρά μόνο εάν ο/η πρώην σας είναι Δίδυμος.

Τσέκαρε κι αυτό:

Σαρδόνιο χαμόγελο : Τι σημαίνει η έκφραση