Τοξότης 2023

Τοξότης 2023: Είστε από τα ζώδια 2023 που τη νέα χρονιά θα αποκτήσουν μία νέα πνοή στη ζωή τους και για αυτό άλλωστε έπρεπε να περάσετε όλα αυτά τα δύσκολα χρόνια.

Πλέον μετά από όλα αυτά τα αποτυχημένα που ήρθαν τα τελευταία δύο χρόνια στη ζωή σας, τότε πλέον μπορείται να ενεργήσετε καλύτερα τόσο στον επαγγελματικό σας τομέα όσο και στα προσωπικά σας. Και αυτή τη χρονιά είναι προπαρασκευαστική για όσα έρχονται τα επόμενα χρόνια στη ζωή σας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Το πρώτο τρίμηνο θα δείτε θεαματικές αλλαγές στη ζωή σας και σε αυτό θα συμβάλει και η μετακίνηση του Κρόνου από τον Υδροχόο προς τους Ιχθείς. Και μέσα από αυτές τις αλλαγές θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις έτσι ώστε να κάνετε νέα ξεκινήματα.

Ωστόσο, αυτή η μετακίνηση του Κρόνου και η συνάντησή του με τον Ποσειδώνα αναμένεται πριν τις θεαματικές αυτές αλλαγές  να φέρει πολλές ταλαιπωρίες και αυτές θα προέλθουν από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή από συνεργάτες.

Ο Τοξότης 2023 θα έχει την ευχέρεια να δημιουργήσετε νέες συνθήκες στον επαγγελματικό τομέα και αυτές θα φέρουν νέες περιπέτειες που μπορεί πρόσκαιρα να σας ταράζουν αλλά στη συνέχεια θα φέρουν θεαματικά γεγονότα στη ζωή σας.

Αυτή η χρονιά θα δώσει περισσότερες πιθανότητες για επίτευξη στόχων και επιτυχίας σε σχέση με τα άλλα ζώδια 2023 και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτείτε έτσι ώστε να αλλάξετε τον μέχρι τώρα τρόπο ζωής σας. Αυτό το κλίμα μπορεί να σας προκαλέσει μία υπεραισιοδοξία μέσα στο καλοκαίρι και έτσι να παρασυρθείτε σε λάθη και ουτοπίες γιατί έχετε υπερεκτιμήσει τις δυνατότητές σας.

Αυτή τη χρονιά ο Τοξότης 2023 θα έχει την ευκαιρία να βγάλει από τη ζωή του, ανθρώπους και καταστάσεις που δεν είχαν τίποτα να σας προσφέρουν, αλλά δεν θα υπάρχει στεναχώρια γιατί θα τα αντικαταστήσετε γρήγορα.

Επίσης πρέπει να προσέξετε προς τον Μάιο και ειδικά στα τέλη να μην αφήσετε κάτι να σας παρασύρει και να αφήσετε κάτι σίγουρο για κάτι εντυπωσιακό γιατί κάτι τέτοιο θα έχει συνέπειες και μάλλον αρνητικές στην τσέπη σας.

Τσέκαρε κι αυτο:

Καρμέλα Κατσαμένη: Η παρουσίαση του νέου βιβλίου