Τοξότης 2023

Τοξότης 2023: Είστε από εκείνα τα ζώδια που μπορεί να έχετε δοκιμαστεί, αλλά και το νέο έτος δεν θα είναι τόσο εύκολα τα πράγματα, αλλά όχι και τραγικά!

Ο Τοξότης 2023 θα βιώσει μία ταλαιπωρία όσον αφορά στις σχέσεις του με τον Άρη απέναντί σας, αλλά θα έρθουν νέες σχέσεις και συνεργασίες, χωρίς βέβαια να λείπει η ένταση. Βασικό στοιχείο όμως μέχρι και τον Μάρτιο θα είναι το άγχος και το στρες.

Ο Κρόνος περνάει στους Ιχθείς και αυτό σημαίνει πως θα επηρεαστούν ζητήματα της ακίνητης περιουσίας σας και του σπιτιού σας γενικά! Σκοπός αυτής της θέσης είναι να σας συνεφέρει και να αναγκαστείτε να βάλετε όρια σε δικούς σας ανθρώπους, αλλά και να μάθετε σιγά σιγά να λέτε όχι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Θα νιώσετε πως έχετε μία βαριά καθημερινότητα στη ζωή σας και πως θα έχετε μεγάλες απαιτήσεις. Ευθύνη και θα μάθετε επιτέλους να συνεργάζεστε με συνέπεια. Ενα συνολικό πλαίσιο στη ζωή σας που θα φέρει μεγάλες αλλαγές.

Ο Τοξότης 2023 θα ανακουφιστείτε μετά από πολλά χρόνια στα οικονομικά, αφού ο Πλούτωνας φεύγει από τον Αιγόκερω και αυτό σημαινει πως φεύγει η κακοτυχία και έρχονται λεφτά στην τσέπη σας. Σίγουρα δεν μπορεί να πει κάποιος πως ο Τοξότης είναι από τα τυχερά ζώδια.

Διασκέδαση και φλερτ θα είναι σε καθημερινή βάση, αλλά ο Δίας από τον Ταύρο ευνοεί όλα τα κομμάτια της υγείας σας. Επιπλέον μπορεί η καθημερινότητα να είναι με βαριές ευθύνες, αλλά ο Δίας θα σας δώσει και χαρά.

Ιδιαίτερα το καλοκαίρι να ξέρετε πως θα μπορέσετε να ερωτευτείτε και να απολαύσετε μοναδικές ερωτικές στιγμές.

Τσέκαρε κι αυτό:

Ιωάννα Τζανή : Οι πόζες με Rihanna και Kim

Survivor : Η απάντηση της Acun Medya στη Μαργαρίτη