Τοξότης Απρίλιος

Τοξότης Απρίλιος: Θα είναι ένας εύκολος σχετικά μήνας σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια της αστρολογίας, αφού πολλά πράγματα ευνοούνται πλέον.

Ο Τοξότης Απρίλιος του πρώτου δεκαημέρου θα μπορέσετε να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας και το σπίτι σας, αλλά και να περάσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας, έτσι ώστε να αναζωπυρώσετε τη σχέση σας.

Μετά τα μέσα του μήνα μπορεί να υπάρξει μία ένταση μέσα στο οικογενειακό σας περιβάλλον και πρέπει να δείξετε ψυχραιμία. Ίσως να κληθείτε επίσης να τρέξετε με ένα θέμα για την ακίνητή σας περιουσία.

Στην έκλειψη στις 30 Απριλίου θα επηρεάσει το περιβάλλον της καθημερινότητάς και ίσως έρθουν ανατροπές και αλλαγές στα επαγγελματικά είτε το επιλέξετε εσείς αυτό να το κάνετε είτε να αναγκαστείτε να το κάνετε.

Ο Τοξότης Απρίλιος του δευτέρου δεκαημέρου θα μπεί σε μία διαδικασία να επικεντρωθείτε στα ερωτικά σας με νέες γνωριμίες, αλλά και να καταφέρετε να δημιουργήσετε πράγματα. Επίσης πρέπει να ξέρετε ότι θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι και αυτό απαιτείται εάν θέλετε να λύσετε θέματα με την ακινητή σας περιουσία.

Μετά τα μέσα του μήνα θα έρθουν αναπάντεχες εξελίξεις και αλλαγές όσον αφορά στην καθημερινότητά σας, οι οποίες όμως θα σας αρέσουν. Στην έκλειψη εάν νιώσετε ότι κάτι δεν πάει καλά, πρέπει να το αντιμετωπίσετε εγκαίρως.

Ο Τοξότης Απριλίου του τρίτου δεκαημέρου στις αρχές του μήνα θα φέρει ωραίες συζητήσεις, καλές ευκαιρίες, αλλά και γνωριμίες που θα έχουν καλή απόδοση είτε αφορά την προσωπική σας ζωή είτε την επαγγελματική σας ζωή.

Την Πανσέληνο θα μπείτε σε μία διαδικασία είτε να βάλετε νέους στόχους είτε να αναθεωρήσετε τους ήδη υπάρχοντες στόχους και αυτό θα γίνει μετά από συζητήσεις με ισχυρά πρόσωπα.

Τσέκαρε κι αυτό:

Οι προβλέψεις για τον Απρίλιο 2022 για τον Σκορπιό