Τοξότης Αύγουστος

Τοξότης Αύγουστος: Από τα ζώδια που έχουν πολλά γεγονότα αυτό το μήνα θα είστε εσείς, αλλά θα χρειαστεί και την προσοχή σας αυτό το διάστημα.

 

Ο Τοξότης Αύγουστος του πρώτου δεκαημέρου αναμένεται να δείτε τις πρώτες ημέρες έναν ενθουσιασμό, καθώς θα καταφέρετε να κάνετε σημαντικές επαφές και μέσα από αυτές να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να ξεχάσετε οτιδήποτε σας έχει αγχώσει μέχρι τώρα.

Και η εύνοια αυτή συνεχίζεται και εμτά, αφού θα έχετε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε, να αναζωογονηθειτε και γενικά να γαληνεύσει λίγο το μυαλό σας, που το έχετε πραγματικά τόσο ανάγκη.

Μετά τις 20 του μήνα θα συνειδητοποιήσετε πως έρχονται ραγδαίες εξελίξεις τόσο στις υποθέσεις που αφορούν στο σπίτι σας, αλλά και σε οτιδήποτε έχει να κάνει με την εργασία σας. Προσοχή σε καυγαδάκια και ανακατατάξεις που μπορεί να σας κλονίσουν.

Ο Τοξότης Αύγουστος του δευτέρου δεκαήμερου θα έχει μεγάλη ένταση και άγχος από τις αρχές του μήνα, αλλά μέσα σε αυτό το απαιτητικό κλίμα, αναμένεται να σας έρθει και μία οικονομική ανάσα που θα σας δώσει άλλη ώθηση. Δυστυχώς ο Αύγουστος μπορεί να είναι ο μήνας των διακοπών, αλλά για εσείς δεν θα μπορέσετε να ξεκουραστείτε αφού η εργασία σας θα είναι πιο απαιτητική από κάθε άλλη φορά.

Θα υπάρχουν διαρκώς συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες που μπορεί να σας φέρουν σε μία νέα κατάσταση στα εργασιακά σας. Με την Πανσέληνο θα πρέπει να προσέχετε τα λόγια σας, αφού τα νεύρα σας θα είναι τεταμένα. Επίσης προσοχή σε βλάβες με το όχημά σας, αλλά και με ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι σας. Δεν αποκλείονται προς το τέλος του μήνα νέες γνωριμίες που θα δώσουν ένα νέο νόημα στην αισθηματική σας ζωή.

Ο Τοξότης Αύγουστος του τρίτου δεκαήμερου δεν θα περάσει και τόσο καλά, αφού οι καταστάσεις και τα γεγονότα θα σας αγχώσουν σημαντικά, ενώ και η εργασία σας δεν θα σας επιτρέψει να μείνετε ουτε μία στιγμή ήσυχοι.

Θα έχετε τρομερές υποχρεώσεις, κόσμος να σας ταλαιπωρεί με απαιτήσεις, εργασίες που πρέπει να γίνουν και δεκάδες δραστηριότητες, σε τέτοιο βαθμό που θα πρέπει να ξεκουράζεστε, γιατί αλλιώς θα διαπιστώσετε πως δεν έχετε άλλες αντοχές πια. Μέσα σε όλο αυτό βέβαια τα οικονομικά σας θα έχουν μία σημαντική άνθιση και εσεις θα πρέπει να το απολαύσετε αυτό, αλλά και να κλείσετε παλιές τρύπες.

Τσέκαρε κι αυτό:

Ολίβια Βασιλόπουλος: Η καμπάνια μόδας στα καμένα