Τοξότης Ιούλιος

Τοξότης Ιούλιος: Το κλίμα του μήνα φέρνει νέα πράγματα στη ζωή σας σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια και πλέον η τύχη, σας χαμογελάει πια.

 

Ο Τοξότης Ιούλιος του πρώτου δεκαημέρου θα αρχίσει να βλέπει από τις πρώτες μέρες μία αλλαγή του κλίματος κυρίως όσον αφορά στις σχέσεις σας όπου θα δείτε σταδιακά το κλίμα να βελτιώνεται.

Θα δείτε πως και εσείς όπως και άλλα ζώδια τον Ιούλιο δεν θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε μιας και η δουλειά θα είναι πολλή και οι υποχρεώσεις σας ακόμα περισσότερες, γεγονός που θα σας κουράσει τρομερά και θα σας δημιουργήσει έναν μόνιμο εκνευρισμό.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να προσέχετε λίγο και την υγεία σας. Ωστόσο, προς το τέλος του μήνα τα πράγματα καταλαγιάζουν και θα έχετε την ευκαιρία να έχετε νέες γνωριμιές για περισσότερη κοινωνικοποίηση, μέσα από την οποία δεν αποκλείεται να προκύψει και ένας έρωτας.

Ο Τοξότης Ιούλιος του δευτέρου δεκαημέρου θα πρέπει να συνειδητοποιήσει πως έρχεται σκληρή δουλειά κι αυτό το μήνα, αλλά είναι κάτι που θα σας δώσει καρπούς από τον επόμενο μήνα έτσι ώστε από τον Σεπτέμβριο να κάνετε όλα εκείνα τα απαραίτητα βήματα για να ηρεμήσετε και να αλλάξετε προς το καλύτερο τις καταστάσεις στη ζωή σας.

Βέβαια αυτός ο μήνας φέρνει νέες γνωριμίες και θα ζήσετε μοναδικές στιγμές φλερτ, αφού θα δείτε τις μετοχές σας να ανεβαίνουν. Ένα από τα πρόσωπα που θα σας πλησιάσει δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε μία νέα σχέση. Πάντα βέβαια πρέπει να προσέχετε τυχόν ψευδαισθήσεις.

Να ξέρετε ότι μετά τις 20 του μήνα η ερωτική σας διάθεση θα είναι στα ύψη και θα ζήσετε ιδιαίτερα έντονες στιγμές.
Ο Τοξότης Ιούλιος του τρίτου δεκαημέρου θα δει τα οικονομικά του να βελτιώνονται διαρκώς, αλλά αυτό δεν θα συμβεί χωρίς πολλή δουλειά και κόπο. Επαγγελματικά έρχονται νέες ευκαιρίες σιγά σιγά και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να ανταμειφθείτε για την τεράστια ταλαιπωρία που έχει υποστεί τους τελευταίους μήνες.
Δεν αποκλείεται να έρθουν νέα έσοδα ή χρήματα από παλιές οφειλές, ενώ είναι ένα αρκετά ευνοϊκό διάστημα για να διεκπεραιώσετε χρέη και παλιές υποθέσεις.
Νέες γνωριμίες έρχονται αλλά θα πρέπει να προσέχετε μήπως ο θησαυρός αποδειχθεί άνθρακας.
Τσέκαρε κι αυτό: