Τοξότης Ιούνιος

Τοξότης Ιούνιος: Ο μήνας θα είναι μία ευχάριστη νότα για όλα τα ζώδια και κυρίως για εσάς που έχετε περάσει πολύ δύσκολα τα τελευταία χρόνια.

Ο Τοξότης Ιούνιος του πρώτου δεκαημέρου θα νιώσει ότι κάτι αλλάζει ευχάριστα αυτό το μήνα. Αυξάνονται οι προοπτικές σας κυρίως στα οικονομικά σας, ενώ έρχονται και πολλές επαγγελματικές επιτυχίες που θα σας εκτοξεύσει κυρίως τη φήμη σας.

Ειδικά στο ερωτικά θα είστε πολύ τυχεροί, αφού θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως θα κάνετε μία νέα γνωριμία και μάλιστα μπορεί να υπάρξει μία νέα σχέση που θα σας φτιάξει τρομερά τη διάθεση. Θα είστε πολύ τυχεροί αυτό το μήνα, ενώ θα ασχοληθείτε με την εξωτερική σας εμφάνιση και θα νιώθετε πολύ όμορφοι.

Ο Τοξότης Ιούνιος του δευτέρου δεκαημέρου θα αρχίσει σταδιακά να αφήνει πίσω του φαντάσματα του παρελθόντος και έτσι θα νιώθετε πιο άνετοι να προχωρήσετε στην υλοποίηση των ονείρων σας σταδιακά.

Θα έρθουν άνθρωποι και οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σας απομακρύνουν από τους στόχους σας, αλλά δεν θα τα καταφέρουν. Μπορείτε πραγματικά να απελευθερωθείτε συναισθηματικά και έτσι θα έρθετε ξανά κοντά με αγαπημένα πρόσωπα που μέχρι τώρα ήταν απόντες ίσως λόγω παρεξηγήσεων. Το σίγουρο είναι πως θα απολαύσετε αυτό το μήνα και θα περάσετε πολύ όμορφα.

Ο Τοξότης του τρίτου δεκαημέρου θα νιώσει πως είναι περίοδος νέων ξεκινημάτων και έτσι θα ολοκληρωθούν πράγματα και στόχοι που έχετε καιρό στο μυαλό σας. Θα κλείσετε καταστάσεις και ανθρώπους που κατά το παρελθόν σας ξεζούμισαν ενεργειακά. Ήρθε η ώρα να κάνετε κάτι πολύ σημαντικό στη ζωή σας.

Θα νιώσετε ότι υπάρχει λύτρωση πλέον στη ζωή σας. Επιτέλους θα βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση, ενώ όσοι από εσάς είχαν ένα άγχος με ένα πρόσωπο του οικογενειακού περιβάλλοντος αυτό φαίνεται να λύνετε. Μοναδικό μελανό σημείο είναι λίγα νεύρα με το οικογενειακό περιβάλλον. Ερωτικά δεν είναι η ώρα σας ακόμα.

Τσέκαρε κι αυτό:

Colourday Festival: Συμμετέχει και ο Κωνσταντίνος Αργυρός