Τοξότης Μάιος

Τοξότης Μάιος: Από όλα τα ζώδια φαίνεται πως εσείς θα είστε οι πιο τυχεροί του ζωδίου, αφού θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές στιγμές, αλλά και μοναδικές ευκαιρίες.

Το σίγουρο είναι πως αυτό τον μήνα θα δώσετε μεγαλύτερη βαρύτητα κυρίως στην προσωπική σας ζωή και αυτό θα σας βοηθήσει να έχετε μία περισσότερη χαρά. Βέβαια σε όλο αυτό θα διαπιστώσετε πως οι καθημερινές σας ασχολίες κλέβουν πολύ από το χρόνο σας, αλλά μέχρι τέλος του μήνα θα καταφέρετε να τα βάλετε όλα σε μία τάξη.

Ο Τοξότης Μάιος θα πρέπει να προσέχει βέβαια αυτό το μήνα οτιδήποτε έχει να κάνει με την επικοινωνία μιας και θα υπάρξουν πολλά εμπόδια. Επίσης μην σοκαριστείτε εάν δείτε μπροστά σας είτε πρόσωπα του παρελθόντος που αφορούν στην προσωπική σας ζωή ή ακόμα και έναν παλιό συνεργάτη σας.

Και ενώ όλα αυτά συμβαίνουν εσείς θα νιώθετε το ίδιο διάστημα πως είστε ανάρπαστοι με πολλές και έντονες ερωτικές περιπέτειες, ενώ το φλερτ θα πηγαίνει σύννεφο. Να θυμάστε πως ο Μάιος μπορεί να είναι καταλυτικός εάν αποφασίσετε να κάνετε μία νέα σχέση στη ζωή σας.

Όλα αυτά μέχρι τα μέσα του μήνα γιατί μετά το διάστημα θα σας αναγκάσει να ρίξετε τα μούτρα σας στις δουλειές σας, αλλά και στις υποχρεώσεις σας που θα σας είναι περισσότερο σαν αγγαρεία.

Συζητήσεις θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σας με συνεργάτες και εκεί πρέπει να προσεξετε πώς θα πείτε τι, μιας και εγκυμονεί ο κίνδυνος παρεξήγησης που θα μπορούσε σε μία ακραία περίπτωση να διαλύσει μία επαγγελματική σχέση.

Ο Τοξότης Μάιος θα έχει δυσκολία στην επικοινωνία και με αγαπημένα πρόσωπα και οικογενεικά, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει ακόμα και σε ρήξη εάν δεν τα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία.

Τσέκαρε κι αυτό:

Αυτοκίνητα: Αυτοί τραυματίζονται περισσότερο στα τροχαία