Τοξότης Μάρτιος

Τοξότης Μάρτιος: Είστε από τα ζώδια 2023 που ενώ θα έχουν μία εύνοια, ωστόσο θα προκύψουν ζητήματα και δυσκολίες.

Ο Τοξότης Μάρτιος θα έρθει αντιμέτωπος με έκτακτα γεγονότα που αφορούν την οικογένεια σας και αυτό θα σας τραβήξει μεγάλη ενέργεια. Να ξέρετε πως αυτό το μήνα δεν αποκλείεται να κάνετε ένα ταξίδι που ήθελες από το παρελθόν να το κάνεις, ενώ θα δείτε πως η επικοινωνιακή σας δεινότητα θα είναι στα φόρτε σας.

Αυτό το μήνα θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να προχωρήσετε επιτέλους σε ξεκινήματα που μέχρι τώρα φοβόσασταν να το πράξετε, ενώ σε αυτούς τους τομείς και τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, θα δείτε σοβαρή βελτίωση.
Όσον αφορά στα επαγγελματικά ο Τοξότης Μάρτιος θα πρέπει να προσέξει έτσι ώστε να μην κάνει βιαστικά βήματα γιατί αυτά θα προκαλέσουν με τη σειρά τους προβλήματα και περίεργα μπερδέματα. Να θυμάστε ότι στα οικονομικά σας θα πρέπει να προσέξετε γιατί σίγουρα θα προκύψουν έκτακτα έξοδα.
Μία ευχάριστη νότα για εσάς αυτό το μήνα θα είναι τα ερωτικά σας, αφού θα αντιμετωπίσετε με ενθουσιασμό τα παιχνίδια και τις νέες γνωριμίες που δεν θα είναι λίγες. Όσοι είστε ελεύθεροι μετά τις 21 του μήνα δεν αποκλείεται να έχουν ένα νέο ξεκίνημα στη συναισθημαστική σας ζωή.
Ο Τοξότης Μάρτιος μετά τις 17 του μήνα θα αρχίσει να νιώθει έντονη την ανάγκη να περιποιηθεί τη ζωή του αλλά και να φέρει μία ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις σας αλλά και την καθημερινότητά σας.
Τσέκαρε κι αυτό: