Τοξότης Οκτώβριος

Τοξότης Οκτώβριος: Είστε από τα ζώδια εκείνα που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει και μάλιστα με τέτοιο ρυθμό που σίγουρα θα σας αγχώσει.

Ο Τοξότης Οκτώβριος του πρώτου δεκαημέρου θα έχει την ευκαιρία να περάσει όμορφα με παρέες παλιές, αλλά και νέες που θα δημιουργήσετε και πιστέψτε μας θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε μοναδικές στιγμές. Μάλιστα, μέσα από αυτή την έντονη κοινωνικοποίηση θα νιώσετε πως είστε ιδιαίτερα τυχεροί, αφού κάποιες συγκυρίες θα σας ευνοήσουν.

Οικονομική εύνοια θα υπάρξει και μετά είναι στο χέρι σας πως θα το διαχεριστείτε. Το ένα ενδεχόμενο είναι να τα ξοδέψετε στην καλοπέρασή σας και το δεύτερο να τα αξιοποιήσετε για νέα ξεκινήματα που σκεφτόσασταν εδώ και καιρό. Στη δεύτερη περίπτωση ο επόμενος μήνας, δηλαδή ο Νοέμβριος θα είναι θαυματουργός για σένα. Προσοχή σε νέες γνωριμίες και σεξουαλικές περιπέτειες.

Ο Τοξότης Οκτώβριος του δευτέρου δεκαημέρου αναμένεται να ζήσει κάποιες δύσκολες στιγμές και σε αυτό το κλίμα, θα πρέπει να προσέχετε να μην συνάψετε συμφωνίες γιατί στο τέλος δεν θα βγει σε καλό. Ωστόσο, μέσα από αυτή τη διαδικασία θα μάθετε επιτέλους ποιοι είναι οι εχθροί σας και ποιοι σας ζηλεύουν.

Οικονομικά θα έχετε και αυτό το μήνα εύνοια, αλλά θα πρέπει να διεκδικήσετε αυτά που αξίζετε. Ενδεχομένως μία πρόταση επαγγελματική που θα έρθει να σας φτιάξει τη διάθεση, αλλά πριν πείτε το ναι, να φροντίσετε να έχετε διαφυλάξει όλα τα συμφέροντά σας. Κάποιο κοντινό πρόσωπο ή συγγενής θα έχει την ανάγκη σας και καλό είναι εάν μπορείτε να βοηθήσετε.

Ο Τοξότης Οκτώβριος του τρίτου δεκαημέρου θα βιώσει κάποιες καθυστερήσεις αλλά δεν πρέπει να αγχώνεστε γιατί δεν θα συμβεί κάτι τραγικό! Αυτό που θα σας βοηθήσει αυτό το μήνα είναι η κοινωνικότητά σας και οι γνωριμίες σας, τις οποίες εάν εκμεταλλευτείτε σωστά μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα στην επαγγελματική σας ζωή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Η τύχη είναι και αυτή τη φορά με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει στα οικονομικά, αφού δεν αποκλείεται να έρθει μία πηγή εσόδων από το πουθενά! Ευνοούνται όσοι από εσάς θέλετε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι αλλά να θυμάστε να είστε καλά οργανωμένοι. Ερωτικά δεν είναι απίθανο να νιώσετε την ανάγκη να επιστρέψετε σε έναν πρώην σας! Να το κάνετε αρκεί να γίνει σωστά και για τους σωστούς λόγους.

Τσέκαρε κι αυτό:

Love Island : Μέσα στη βίλα της Τενερίφης