Τοξότης Σεπτέμβριος

Τοξότης Σεπτέμβριος: Από τα ζώδια που θα βιώσουν σοβαρές αλλαγες στη ζωή τους είστε εσείς και πλέον δεν θα είναι τίποτα το ίδιο πια για εσάς.

 

Ο Τοξότης Σεπτέμβριος του πρώτου δεκαημέρου αναμένεται να βιώσει ένα μήνα γεμάτο εκπλήξεις και κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, αφού θα ανοίξουν προοπτικές που θα σας οδηγήσουν ένα βήμα παρακάτω. Οικονομικά έρχονται εξελίξεις που θα σας αναστατώσουν αρχικά, αλλά στη συνέχεια θα σας λύσει τα προβλήματα.

Νέες γνωριμίες έρχονται και θα σας δοθεί η ευκαρία να κοινωνικοποιηθείτε και να περάσετε καλά! Αυτό θα σας δώσει έναν άλλο αέρα και δεν αποκλείεται με έναν τέτοιο ύφος να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα καταφέρετε να το γοητεύσετε. Δεν αποκλείονται και οι περιπτώσεις επανασυνδέσεων.

Ο Τοξότης Σεπτέμβριος του δευτέρου δεκαημέρου θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει σημαντικές συμφωνίες που θα σας δώσουν νέα ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια. Η ψυχολογία σας έχει ανέβει και πλέον θα έχετε τη χαρά να αντιμετωπίσετε εχθρούς και άτομα που μέχρι τώρα προσπαθούσαν να σας σκάψουν το λάκκο.

Μετά τα μισά του μήνα θα νιώθετε πως θέλετε να αποδράσετε και για αυτό δεν αποκλείεται να κάνετε ένα ταξίδι. Νέες γνωριμίες έρχονται και αυτές θα σας βοηθήσει να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητά είτε πρόκειται για ένα εργασιακό επίτευγμα είτε για την ευτυχία στην προσωπική σας ζωή.

Ο Τοξότης Σεπτέμβριος του τρίτου δεκαημέρου θα βρεθεί μπροστά σε περίεργες εξελίξεις όσον αφορά στο σπίτι σας ή πρόσωπα της οικογένειάς τα οποία θα σας χρειαστούν. Οικονομικές εξελίξεις έρχονται και αυτές θα σας καλέσουν να επαναπροσδιορίσετε τη στάση σας απέναντι στον τρόπο που χειρίζεστε τα λεφτά σας.

Επαγγελματικά έρχονται περίεργα γεγονότα και κάποιοι από εσάς θα βιώσετε καυγάδες και κόντρες. Εάν κρατήσετε την ψυχραιμία σας τότε η εξέλιξη θα είναι προς το συμφέρον σας και προς το τέλος του μήνα θα έρθει και η δικαίωση, αλλά και η αναγνώριση.

Τσέκαρε κι αυτό:

Σάκης Αρσενίου: Ξεκινά τις εμφανίσεις στο Bodega