Τουρκία

Η Τουρκία είναι ένας προορισμός τον οποίο πρέπει κάποια στιγμή να επισκεφτείς καθώς διαθέτει μοναδικές ομορφιές και η Κωνσταντινούπολη είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις στον κόσμο καθώς έχει υπέροχα σημεία τα οποία ενθουσιάζουν τον κάθε επισκέπτη.

Αν είσαι από τα πλάσματα που θέλουν το Πάσχα 2023 να βγουν εκτός Ελλάδας αλλά να μην ταλαιπωρηθούν πολλές ώρες στο αεροπλάνο,τότε η Κωνσταντινούπολη είναι το μέρος που αναζητάς καθώς είναι μόλις μια ώρα από την Αθήνα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη @istanbul (@istanbul)


Η Κωνσταντινούπολη είναι μια πόλη όπου κατοικούν αρκετοί Έλληνες και έχουν δημιουργήσει μικρές κοινότητες οι οποίες γιορτάζουν κάθε χρόνο το Πάσχα με πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Τουρκία – Τι μπορείς να κάνεις στην πόλη το Πάσχα 2023

#1. Βόλτα με πλοίο στο Βόσπορο! Θα την κάνεις και θα μας θυμηθείς! Ειδικά το βράδυ είναι συγκλονιστικά και θα απολαύσεις το γλυκό αεράκι που θα σε χτυπά!

#2.Ψώνια από το πρωί μέχρι το βράδυ στο Μεγάλο Παζάρι και την Αιγυπτιακή αγορά! Θα βρεις πράγματα τα οποία είναι φοβερά και πολύ οικονομικά!

#3.Μεγάλη Παρασκευή στη συνοικία Μπαλάτ όπου περνούν οι επιτάφιοι! Είναι ένα πολίτικοι έθιμο το οποίο θα σου αρέσει πολύ και θα σε βάλει στο κλίμα!

#4.Ανάσταση στο Φανάρι! Μια τρομερή εμπειρία όπου πολλοί άνθρωποι συγκεντρώνονται από νωρίς και τη νύχτα ο πατριάρχης βγαίνει μπροστά στον κόσμο και λέει το “Χριστός Ανέστη”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη @istanbul (@istanbul)

Η Τουρκία είναι μια χώρα η οποία θα σε συναρπάσει στο “ευρωπαϊκό” της κομμάτι καθώς ο κόσμος αγαπά πολύ τους Έλληνες και μπορείς ακόμη να απολαύσεις και μοναδικές γευστικές εμπειρίες καθώς τα τελευταία χρόνια αποτελεί έναν από τους must γαστρονομικούς προορισμούς.

Τσέκαρε και αυτά: