Τούτα Γιαννοπούλου

Η Τούτα Γιαννοπούλου είναι μια γυναίκα την οποία μόλις κάποιος την κοιτάξει καταλαβαίνει πως είναι πολύ δυνατή καθώς διαθέτει ένα εξαιρετικά καλογυμνασμένο σώμα και σίγουρα δε θα ήθελε κανείς να τα βάλει μαζί της! Έχει καταφέρει να κερδίσει πολλά μετάλλια σε ένα ιδιαίτερο άθλημα και όλοι εντυπωσιάζονται με το παρουσιαστικό της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Είναι μια γυναίκα που απασχολεί καθαρά με το αγώνισμα στο οποίο συμμετέχει και δεν είναι άλλο από τη χειροπάλη και θέλει να πετύχει ακόμη περισσότερα πράγματα στο χώρο της γυμναστικής μιας και είναι η μεγάλη της αγάπη!

Τούτα Γιαννοπούλου – Βιογραφικό, Instagram, καταγωγή, οι σκληροί αγώνες χειροπάλης και ο γιος

Η αθλήτρια με καταγωγή από την Αθήνα είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο και από μικρή είχε μεγάλη αγάπη στην γυμναστική με την οποία ασχολήθηκε όταν μεγάλωσε!

Έχοντας δημιουργήσει ένα πολύ γερό κορμί και εξαιρετικά δυνατά χέρια, αποφάσισε να ασχοληθεί με τη χειροπάλη και έχει κατακτήσει πολλά μετάλλια και κύπελα. Εκτός από αθλήτρια της χειροπάλης είναι και γυμνάστρια.

Το όνομα της είναι Κυριακή Γιαννοπούλου και το υποκοριστικό της είναι Τούτα.

Οι διακρίσεις

Η Τούτα Γιαννοπούλου είναι μια σπουδαία αθλήτρια και έχει σηκώσει πολλές φορές την ελληνική σημαία στο εξωτερικό με τις νίκες της.

Κάνει αγωνιστική πάλη τα τελευταία 13 χρόνια και έχει κατάφερε να θεωρείται μια “Μaster” του είδους της!

Τα χρυσά μετάλλια της είναι 13 στο σύνολο (ελπίζουμε να μη μας διαφεύγει κανένα) και έχει καταφέρει να κερδίσει 2 ασημένια, 3 χάλκινα κα πέντε χρυσά σε παγκόσμιο επίπεδο ενώ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο έχει 8 χρυσά και 1 ασημένιο.

Είναι μια γυναίκα την οποία κάποιος θα μπορούσε να χαρακτηρίσει αήττητη και στην Ελλάδα δεν μπορεί να τα βάλει κάποιος εύκολα μαζί της!

Ο γιος της Τούτας και το Instagram

H Τούτα έχει μια ακόμη τεράστια αγάπη και δεν είναι άλλη από τον γιο της ο οποίος είναι και αυτός ένας μαχητής τον οποίο λατρεύει! Οι δυο του περνούν πολλές ώρες μαζί και εκείνος βλέπει τη μαμά του σαν σούπερ ήρωα και είμαστε σίγουροι για αυτό καθώς θα μπορούσε να είναι ηρωίδα της Marvel!

Στο Instagram παρουσιάζει την καθημερινότητα την και φυσικά τους αγώνες στους οποίος συμμετέχει καθώς είναι πολύ σημαντικό και ο κόσμος πρέπει να τη βλέπει γιατί μας κα΄νέι περήφανους στο εξωτερικό!

Oι διακρίσεις είναι πολλές και σίγουρα έχουμε να δούμε πολλά ακόμη από τη γυναίκα με την ατσαλένια γροθιά!

Τσέκαρε και αυτά: