Τραγούδια ΤikTok

Τραγούδια ΤikTok : Ένα από τα τραγούδια που σαρώνουν αυτή την περίοδο στο TikTok είναι το “Bloody Mary” της Lady Gaga το οποίο κυκλοφόρησε πριν 11 χρόνια.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο ΤikTok γίνεται χαμός με το κομμάτι καθώς ο κόσμος το χρησιμοποιεί για να χορέψει όπως η Wednesday στο χορό του σχολείου της!

11 χρόνια μετά το εμβληματικό άλμπουμ της Lady Gaga “Born This Way”, το τραγούδι “Bloody Mary” που ανήκει στον δίσκο, αποτελεί σήμερα έναν από τους πιο δημοφιλείς ήχους του TikTok!

To “Bloody Mary” έχει γίνει viral παγκοσμίως μετά από την ιδέα ενός TikToker να ντύσει μια χορευτική σκηνή της σειράς Wednesday Addams του Netflix, με τον ήχο αυτό!

@heyitsbessma This is how i’m gonna dance at every party from now on #wednesday #wednesdayaddams ♬ original sound – main account got banned

Το τραγούδι σημειώνει έντονη δημοτικότητα και στη χώρα μας καθώς είναι #3 στο ελληνικό Shazam και #11 στο Viral του Spotify Greece.

@mariiok00 She is amazing #makeviral #wednesday #wednesdayaddams #wednesdayvibes #netflixshow #serie #jennaortega #dancescene #hot #nov23rd #foryou #foryoupage #blowuothisaccount #viraltiktok #dance #newnetflixseries #fypシ #support_me #like #fypage #wednesdayaddamsedit ♬ original sound – main account got banned

Τραγούδια ΤikTok : Είναι ένα κομμάτι του οποίου δεν ακούμε την αρχική εκδοχή του καθώς έχουν παραποιήσει το τραγούδι μέσω του fast forward και αναμένεται να παίξει πολύ στα χριστουγεννιάτικα πάρτι!

Τσέκαρε και αυτά :

Βρετανικά Βραβεία Μόδας 2022 : Οι λαμπερές εμφανίσεις

Συμβουλές για σχέσεις : Τι λέει μια πρώην match maker