Τρία Μίλια

Τρία Μίλια: Μια γυναίκα θα βρει τη δύναμη να ξεφύγει από το παρελθόν της και να κάνει μια νέα αρχή, σε αχαρτογράφητα νερά.

Ένας ισχυρός άντρας θα επιστρέψει στη γενέτειρά του, με στόχο να συνεχίσει να δημιουργεί, μέχρι το τέλος. Δύο αδέλφια θα ανακαλύψουν ότι υπάρχουν πολλά που τους ενώνουν, αλλά και πολύ περισσότερα που τους χωρίζουν.

Μια σύζυγος δεν επιθυμεί καθόλου να θυμάται το παρελθόν της και είναι διατεθειμένη να κάνει τα πάντα για να μη χάσει όσα κατέκτησε… Ένα ήσυχο νησί κρύβει ένα ηφαίστειο από ένοχα μυστικά που είναι έτοιμο να εκραγεί!

Μπορεί ένα σκοτεινό παρελθόν να οδηγήσει σε ένα φωτεινό μέλλον; Αναζητώντας ένα καταφύγιο ψυχής, όπως ο βυθός της θάλασσας που δεν επηρεάζεται από τα κύματα στην επιφάνεια, οι ήρωες θα βρεθούν λίγο πιο μακριά ή πιο κοντά στον πόνο, στον έρωτα, στο θυμό, στην αγάπη, στη συγχώρεση και στη λύτρωση…

Περιλήψεις επεισοδίων

Δευτέρα 27/6 – Επεισόδιο 59 – Τρία μίλια

Η Κάτια ανησυχεί, επειδή φοβάται ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με τη μνήμη της. Το εκμυστηρεύεται στον Νικόλα και του ζητάει να τη βοηθήσει, αν η κατάστασή της χειροτερέψει. Ο Γεράσιμος ανησυχεί από την περίεργη συμπεριφορά της γυναίκας του και ζητάει από τον Μιχάλη να την εξετάσει. Η Κλειώ αποφασίζει να μετακομίσει στο σπίτι του Πέτρου, αλλά η υποδοχή της δεν είναι αυτή που περίμενε.

Ο Τίμος είναι έξαλλος με τον Νικόλα, επειδή εκείνος πρότεινε αυτή τη συγκατοίκηση. Ο
Μιχάλης βγαίνει για φαγητό με την Ελένη, με σκοπό να της πει να χωρίσουν, αλλά αυτό αποδεικνύεται πιο δύσκολο απ’ όσο είχε υπολογίσει. Ο Στέφανος αποκαλύπτει τα σχέδιά του στη Φωτεινή. Θέλει να ξαναχτίσει την καμένη κλινική, αναζητώντας επενδυτές και, όταν διαβάζει ένα άρθρο για τους πιο πετυχημένους επιχειρηματίες της χρονιάς, αποφασίζει να τηλεφωνήσει και να προτείνει πιθανή συνεργασία σε έναν από αυτούς, χωρίς να γνωρίζει το κοινό παρελθόν του με τη Φωτεινή…

Τρίτη 28/6 – Επεισόδιο 60 – Τρία Μίλια

Ο Στέφανος προσπαθεί να πείσει τον Βασίλη να επενδύσει στην κλινική του. Ο Βασίλης είναι διστακτικός στην αρχή, αλλά ο Στέφανος βρίσκει τα κατάλληλα λόγια και τον πείθει να επισκεφτεί το νησί. Ο Μιχάλης ζητάει από την Κάτια να της κάνει τεστ για να δει την κατάσταση της μνήμης της.

Πριν, όμως, εκείνη προλάβει να ηρεμήσει, το μυαλό της και πάλι την προδίδει. Ο Γεράσιμος επισκέπτεται τον Τίμο και του ζητάει μια χάρη.

Ο Ευθύμης ανακοινώνει στον Χάρη και τον Λάμπη το χωρισμό του από τη Φωτεινή. Στο μεταξύ, έχουν ήδη αρχίσει να διαδίδονται φήμες ότι είναι πλέον μαζί με τη Λίζα. Η Ελένη προσπαθεί να κρύψει τα άσχημα νέα για το χωρισμό της, σε αντίθεση με την Κλειώ η οποία είναι ταραγμένη, μετά τον τσακωμό της με τον Πέτρο.

Η Φωτεινή προσπαθεί να την καθησυχάσει. Ο Στέφανος ανακοινώνει στον Μιχάλη και στη Φωτεινή τα σχέδιά του για την αναστήλωση της κλινικής. Όταν, όμως, αναφέρει το όνομα του επενδυτή και οι δυο τους παγώνουν…

Τσέκαρε κι αυτό:

ColourDay Festival : Το giveaway του citynow!