Survivor

Κρυφά στιγμιότυπα από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor αποκαλύφθηκαν μέσα από την εκπομπή Love it και όπου φαίνεται πως οι δύο “καλοί φίλοι”, Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς μόνο φίλοι δεν είναι πια.

Και εκεί που οι δύο συμμετέχοντες αποκαλούσαν ο ένας τον άλλον “αδελφέ και αδελφέ” τώρα ήρθαν πια η ώρα να βγουν κυριολεκτικά τα μαχαίρια.

Σύμφωνα με αποσπάσματα από πλάνα του Survivor που δεν είδαμε ο Τριαντάφυλλος πέταξε ουκ ολίγα καρφιά κατά του “αδελφού” του και πρώην συμπαίκτη του, Αλέξη Παππά.

Μιλώντας λοιπόν ο Τριαντάφυλλος στο Συμβούλιο είπε με σαφή διάθεση ειρωνείας προς τον Αλέξη Παππά, ότι ο πρώην αδελφός και φίλος είπε καλά λόγια για τα δύο καινούρια παιδιά που ήρθαν στην ομάδα.

Και τότε πέταξε την ταβανόπροκα λέγοντας ότι αυτό το είπε ο Αλέξης Παππάς για να ρίξει λάδι στη φωτιά καθώς σύμφωνα με τον Τριαντάφυλλο ζηλεύει τον Γιώργο Κοψιδά.

Και δεν σταμάτησε εκεί ο Τριαντάφυλλος αλλά δήλωσε πως αυτοί έχουν τρελαθεί μαζί τους, γιατί είναι αγαπημένοι, πετώντας και νέο καρφί. Είπε χαρακτηριστικά πως αυτή η ωραία εικόνα πονάει πάρα πολύ τον Αλέξη Παππά.