Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος

Πολλοί είναι αυτοί που φοβούνται πως ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος είναι προ των πυλών διότι η εισβολή της Ρωσία στην Ουκρανία θα έχει σημαντικές επιπτώσεις σε όλο τον πλανήτη και ο Πούτιν δε θα σταματήσει αν δεν πάρει αυτό που θέλει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένας χρήστης του TikTok ο οποίος φαίνεται πως αγαπά τις θεωρίες συνωμοσίας, αποφάσισε να ρωτήσει το έξυπνο λογισμικό της Google, Alexa για την πιθανότητα του πολέμου και πότε θα γίνει! Και εκείνη είχε έτοιμη απάντηση να του δώσει.

Σύμφωνα με την Alexa ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος αναμένεται να ξεκινήσει στις 23 Νοεμβρίου του 2023 και η Ρωσία θα επιτεθεί στη Γερμανία!

Τσέκαρε το βίντεο :

@iamnoahbrendan Must Watch!!! @jonbuckhouse #alexa #tiktok #worldwar3 #2023 #scary #viral #trending #fyp #foryou #foryoupage ♬ original sound – Jon Buckhouse

Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς πως ισχύει η “ανακοίνωση” της Alexa καθώς έχουν δημιουργηθεί κατά καιρούς πολλά βίντεο με ψευδείς ειδήσεις που αφορούν συγκεκριμένα θέματα. μόνο και μόνο για να γίνουν viral και να δώσει ο κόσμος τα πολυπόθητα likes και follows στους λογαριασμούς.

Μάλλον πρόκειται για ένα ακόμη βίντεο που κατατάσσεται στην κατηγορία των fakenews αλλά κάποιοι θέλησαν να το μοιραστούν στους λογαριασμούς τους γιατί πιστεύουν πως κάτι κακό θα συμβεί.

Τσέκαρε και αυτά: