Τροχός της Τύχης

Ο «Τροχός της Τύχης», το μακροβιότερο και πιο αγαπημένο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον υπέροχα απρόβλεπτο Πέτρο Πολυχρονίδη, που έχει κατακτήσει την κορυφή της τηλεθέασης και τις καρδιές των τηλεθεατών για 7 συνεχόμενες σεζόν, από τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του Star για τη σεζόν 2021 – 2022.

 Ανανεωμένος και πιο συναρπαστικός από ποτέ, με την εντυπωσιακή Νατάσα Κουβελά στο πλευρό του Πέτρου, να αποκαλύπτει τις εύστοχες ή μη επιλογές των παικτών.

Σταθερές αξίες και αυτή τη χρονιά, το αστείρευτο χιούμορ του Πέτρου Πολυχρονίδη, οι απίθανες απαντήσεις των παικτών που γίνονται viral, η χαρά του παιχνιδιού, η αγωνία του αποτελέσματος, τα πολλά μετρητά και βέβαια το μεγάλο έπαθλο, ένα αυτοκίνητο!

Για το τι πρόκειται να ακολουθήσει, πήραμε ήδη μια μικρή γεύση, από το trailer που προβάλλεται ήδη στο Star. Πέτρος και Νατάσα, αναζητούν το θρυλικό Εξκάλιμπερ, κυνηγούν Πειρατές στην Καραϊβική, μονομαχούν στην Άγρια Δύση, και κάνουν το δικό τους… τεράστιο βήμα, στην επιφάνεια της Σελήνης.

Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης και τη νέα σεζόν, θα ανήκουν στον «Τροχό της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη.

Γιατί στον “Τροχό της Τύχης” όποιος γυρίζει κερδίζει, για 8η χρονιά!