Τσιάρτας

Η αλυσίδα σούπερ μάρκετ «ΑΒ Βασιλόπουλος» θέλησε μια όμορφη εικόνα να ευχηθεί «Χρόνια πολλά» σε όλους τους μπαμπάδες του κόσμου, αλλά ο Βασίλης Τσιάρτας τη θεώρησε προσβλητική και χυδαία. Ναι καλέ σου λέω!

Έχουμε και λέμε! Την Κυριακή 21 Ιουνίου ήταν η γιορτή του Πατέρα και η γνωστή αλυσίδα ανάρτησε μια εικόνα όπου βλέπουμε έναν μπαμπά να κρατά την πριγκίπισσα του αγκαλιά και να είναι βαμμένος και να φορά κοκαλάκια, δείχνοντας μας πως μια κόρη μπορεί να κάνει ότι θέλει τον μπαμπά της! Και είναι μεγάλη αλήθεια! Βλέπεις κάτι ρατσιστικό ή χυδαίο σε αυτό;

Ο Βασίλης Τσιάρτας – πασίγνωστος Έλληνας ποδοσφαιριστής ο οποίος έχει χαρίσει υπέροχες στιγμές στα γήπεδα- θεώρησε πως η διαφήμιση είναι χυδαία και πως απαξιώνει την έννοια του πατέρα! Ναι, ναι! Γιατί πατέρας είναι μόνο εκείνος ο οποίος κοπανάει το χέρι στο τραπέζι και απαιτεί από τα παιδιά του να κάνουν απόλυτη ησυχία για να ξεκουραστεί! Ή μήπως πατέρας είναι αυτός που δεν αποδέχεται να παίξει με τα παιδιά του και τους κατακεραυνώνει τη φαντασία επειδή εκείνος είναι ο μάτσο man της υπόθεσης;

Να θυμύζουμε, λοιπόν, στον κύριο Τσιάρτα, πως επειδή ένας άνδρας αποφάσισε να αράξει με το κοριτσάκι του και να του επιτρέψει να τον βάψει και να τον κάνει ότι θέλει, δεν τον κάνει λιγότερο άνδρα ούτε κακό μπαμπά! Τον κάνει έναν υπέροχο μπαμπά ο οποίος θέλει να περάσει χρόνο με το παιδί του. Τον καθιστά έναν πατέρα άξιο που αφήνει στην άκρη τα όποια κολλήματα έχει και αφήνει το παιδί του να έχει φαντασία και να περνά στιγμές μαζί του με πράγματα που του αρέσουν.

Χυδαίος και ρατσιστής είναι αυτός που γράφει στο τέλος του post του «Χρόνια πολλά σε όλους τους φυσιολογικούς και αυθεντικούς πατεράδες». Δεν το ήξερα πως σας όρισε κάποιος για να μας μάθετε τι είναι φυσιολογικό και τι όχι!

Φυσιολογικό είναι αυτό που μας κάνει να αισθανόμαστε όμορφα και δε μας ρίχνει ψυχολογικά, φυσιολογικό είναι κάθε τι το οποίο μας κάνει να αισθανόμαστε πως είμαστε μια μονάδα σε αυτό τον κόσμο η οποία μπορεί να προσφέρει! Αφήστε επιτέλους στην άκρη όλα αυτά τα χαζά που θεωρούνται τάχα μου «φυσιολογικά» επειδή μια συγκεκριμένη μερίδα του κόσμου τα αποδέχεται!

Όλες οι καταστάσεις οι οποίες δεν προσβάλλουν και δεν κάνουν κακό σε κάποιον, είναι φυσιολογικές! Και από «άνδρες» χορτάσαμε!

Μπράβο στο ΑΒ Βασιλόπουλος για την υπέροχη διαφήμιση!

Αυτή είναι η διαφήμιση του ΑΒ Βασιλόπουλος

Αυτή είναι η ανάρτηση του Βασίλη Τσιάρτα: