Τσικνοπέμπτη 2023

Τσικνοπέμπτη 2023 : Έχουμε ήδη ξεκινήσει να σκεφτόμαστε τη στιγμή που θα καθίσουμε με τους αγαπημένους μας φίλους στο τραπέζι και ξαφνικά θα “σκάσουν” μπροστά μας τα κρέατα που θέλουμε τόσο πολύ να δοκιμάσουμε μετά από μια μεγάλη μέρα στο γραφείο.

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Υπάρχουν πολλά μαγαζιά στην Αθήνα τα οποία προετοιμάζονται πολύ δυνατά για την ημέρα όπου η κρεατοφαγία είναι στα “πάνω” της και ήδη έχουμε βρει τα μέρη τα οποία σκεφτόμαστε να κάνουμε εμφάνιση και να μυρίσουμε από μακριά την τσίκνα να μας προσκαλεί να καθίσουμε σε ένα από τα τραπέζια.

 

Αν είσαι από τα πλάσματα τα οποία δε θα μείνουν σπίτι για να ψήσουν και να απολαύσουμε πιάτα γεμάτα κρέας με την παρέα τους, τότε θα σου προτείνουμε τρία μέρη τα οποία έχουν πολλά μαγαζιά στα οποί μπορείς να κάνεις κράτηση (γιατί σίγουρα θα χρειαστεί) κι να περάσεις μοναδικά!

#1. Περιστέρι

Πρόκειται για μια περιοχή η οποία διαθέτει πολλά μαγαζιά στα οποία θα απολαύσεις υπέροχα πιάτα που έχουν ως βάση το κρέας! Υπάρχουν πολλά εστιατόρια τα οποία θα σου δώσουν αυτό όπου αναζητάς και θα βρεις και μαγαζιά τα οποία μπορούν να σου σερβίρουν το κρέας με τρόπο που ίσως να μην περιμένεις.

#2.Παγκράτι 

Στο αγαπημένο μέρος της Αθήνας όπου διαρκώς εμφανίζονται νέα στέκια, θα βρεις πολλά μαγαζιά τα οποία σε περιμένουν να τα ανακαλύψεις την Τσικνοπέμπτη 2023. Να έχεις το νου σου διότι πολλά βρίσκονται σε στενάκια τα οποία δεν περιμένεις.

#3.Βλάχικα Βάρης

Τα βλάχικα στη Βάρη είναι ένα από τα must μέρη τα οποάι γεμίζουν από κόσμο την ημέρα της Τσικνοπέμπτης! Υπάρχουν αρκετά μαγαζιά τα οποία μπορείς να επισκεφτείς και να απολαύσεις τα νόστιμα κρέατα που θα προετοιμάζονται από νωρίς το πρωί! Μην ξεχάσεις να κάνεις κράτηση γιατί θα γίνεται χαμός!

Τσέκαρε και αυτά: 

Ad