Twitter

Ο Έλον Μασκ κάνει διαρκώς αλλαγές στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης που αγόρασε και δεν είναι άλλο από το Twitter το οποίο καταφέρνει να έχει ακόμη το πιστό κοινό του για να μπορεί να εκφράζεται με τον τρόπο που θέλει.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η γνωστή πλατφόρμα η οποία είναι γεμάτη τρολς και κόσμο που θέλει να μοιραστεί την άποψη του για όσα συμβαίνουν σε τούτο τον πλανήτη, φαίνεται πως θα αρχίσει να δίνει πίσω στον κόσμο καθώς ο ιδιοκτήτης της ανακοίνωσε πως τα έσοδα που θα βγαίνουν, θα αρχίσουν να μοιράζονται.

Ο Έλον Μασκ μέσα από ένα tweet ανέφερε πως οι χρήστες του Twitter Blue θα μπορούν να μοιράζονται τα έσοδα όπως κάνει τόσο καιρό το Youtube.

Οι χρήστες του συγκεκριμένου μέσου πληρώνουν 8 δολάρια το μήνα για να έχουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία θα μπορούν έχουν πρόσβαση στα έσοδα και με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί ένα κίνητρο για να δημιουργείται ακόμη καλύτερο περιεχόμενο.

O Mασκ είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να δώσει στον κόσμο ένα τρόπο να βρει τη φωνή που θέλει να “μιλήσει” μέσω του μέσου και προσπαθεί να κάνει κινήσεις οι οποίες ίσως να του επιφέρουν και εκείνου μεγαλύτερο κέρδος!

Τσέκαρε και αυτά: