Ο γνωστός Έλληνας σεφ, Νικόλαος Καρβέλας φέρνει μία νέα συνταγή στο Citynow η οποία γίνεται εύκολα αλλά και πολύ γρήγορα. Τα τυροκριτσίνια σφολιάτας τα οποία είναι πανεύκολα στην παρασκευή τους.
ΥΛΙΚΑ
- 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
- 1 αυγό
- 250 γρ τυρί της αρεσκίας μας(φέτα, γραβιέρα, κασέρι)
- Σουσάμι για πασπάλισμα:
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας και με τη βοήθεια ενός πινέλου, περνάμε με αυγό όλη την επιφάνεια.
- Πασπαλίζουμε με το τυρί και στη συνέχεια με το σουσάμι. Κόβουμε σε μακρόστενες λωρίδες 15Χ2cm και τις στρίβουμε
αντίθετα απο κάθε πλευρά. - Τοποθετούμε τις λωρίδες επάνω σε λαδόκολλα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς, μέχρι να ροδοκοκκινίσουν