Τζέφρι Ντάμερ

Μια από τις πιο ανατριχιαστικές σειρές κυκλοφορεί στο Netflix και αφορά στη ζωή του serial killer, Τζέφρι Ντάμερ, ο οποίος βίαζε και κομμάτιαζε τους συντρόφους του και έπειτα τους έτρωγε.

Σατανικός, ψυχοπαθής, χειριστικός και πολλές άλλες λέξεις έχουν χρησιμοποιηθεί για να τον περιγράψουν! Οι επιθυμίες του είναι πραγματικά αηδιαστικές και ήθελε να εξουσιάζει τους άνδρες που είχε μαζί του γιατί φοβόταν τη μοναξιά.

 

Ποιος είναι ο κανίβαλος με την ιδιαίτερη ψυχοσύνθεση

Γεννημένος στις 21 Μαϊου του 1960, μπήκε σε μια οικογένεια η οποία ορίζεται ως “φυσιολογική” σύμφωνα με τα κοινωνικά πρότυπα. Από την ηλικία των 4 ετών όμως ο δολοφόνος, άρχιζε να επιδεικνύει μια περίεργη συμπεριφορά και άρχισε να ενδιαφέρεται για τα ζώα. Δεν υπέστη ποτέ κακοποιητική συμπεριφορά από την οικογένεια του και οι γονείς του ήταν πάντα δίπλα τπυ.

Μάζευε τα νεκρά ζώα που έβρισκε στο δρόμο και εξέταζε την ανατομία τους. Κάνοντας διάφορες ερωτήσεις στον πατέρα του περί χημείας και τι θα πάθαιναν τα κόκαλα αν τα έριχνε σε χλωρίνη, έμαθε πώς να χρησιμοποιεί ουσίες.

Μπαίνοντας στην εφηβεία κατάλαβε πώς ήταν ομοφυλόφιλος αλλά δε μίλησε σε κανέναν για όσα ένιωθε. Οι φαντασιώσεις του ήταν πολύ ιδιαίτερες καθώς σκεφτόταν τον σύντροφο του να είναι ακίνητος σαν πτώμα και να είναι υποτακτικός.

Ο πρώτος φόνος που διέπραξε έγινε στις 18 Ιουνίου του 1978, όταν αποφοίτησε από το λύκειο. Ο Στίβεν Χικς – 18 ετών – ήταν το πρώτο του θύμα και τον χτύπησε στο υπόγειο του σπιτιού του με ένα βαράκι στο κεφάλι, ενώ προηγουμένως έπιναν μπύρες.

Τον στραγγάλισε με ένα σχοινί όταν είδε πώς αναπνέει και έπειτα διαμέλισε το σώμα, αφού είχε αυνανιστεί από πάνω. Το πτώμα θάφτηκε στον κήπο του σπιτιού του και μετά από κάποιες εβδομάδες ξεχώρισε τα κόκαλα από τη σάρκα και τα εξαφάνισε με ουσίες.

Πέρασε αρκετός καιρός μέχρι να κάνει τον δεύτερο φόνο, αφού πήγε Πανεπιστήμιο – όπου και πάτωσε – πήγε στρατό και έπειτα έμεινε με τη γιαγιά του. Το μόνο άτομο που αγαπούσε.

Το ποτό ήταν καθημερινά η αγαπημένη του συνήθεια και δεν έβρισκε ικανοποίηση με τους συντρόφους τους γιατί ήταν πολύ κινητικοί. Τους έριχνε υπνωτικά στο ποτό τους και έκανε σεξ ενώ εκείνοι ήταν ημιλιπόθυμοι.

Ο δεύτερος φόνος έγινε στις 20 Νοεμβρίου του 1987 και δε σταμάτησε σε αυτόν!

Ο Τζέφρι Ντάμερ ήταν νεκρόφιλος, κανίβαλος και είχε αρρωστημένες φαντασιώσεις για τους άνδρες που τον κέντριζαν το ενδιαφέρον ενώ προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να εξετάσει το ανρθώπινο σώμα κάνοντας πράγματα όπως να βαλσαμώνει γεννητικά όργανα και βάφει τα κρανία γκρι σαν διακοσμητικά.

Τα θύματα του ανέρχονται στα 17.

Τσέκαρε και αυτό : The Crown : Πότε κάνει πρεμιέρα η 5η σεζόν