Τζέφρι Σταρ

Ο Τζέφρι Σταρ ξεκίνησε να εμφανίζεται στο Youtube το 2006 και είδε την καριέρα του να απογειώνεται καθώς ο λόγος του ήταν ευθύς, μοιραζόταν πολλές από τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε και παράλληλα προωθούσε το make up brand του , Jeffree Star cosmetics, το οποίο θεωρείται ένα από τα πιο επιτυχημένα στον κόσμο.

Αυτοδημιούργητος, αλαζόνας αλλά παράλληλα ειλικρινής, αμφιλεγόμενος καθώς έχει κατά καιρούς εκφραστεί με ιδιαίτερο τρόπο για ανθρώπους άλλων φυλών χωρίς όμως να θέλει να παρουσιάσει ένα ρατσιστικό προφίλ, extravaganza σε όλα τα επίπεδα αφού διαθέτει ακίνητη περιουσία σε πολλές περιοχές της Αμερικής, φοράει μόνο Hermes και Gucci και λατρεύει το luxury lifestyle. Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα αποφάσισε να μετακομίσει στο Γουαιόμινγκ στην κοινότητα του Κάσπερ και να αλλάξει τον τρόπο ζωής του γιατί κουράστηκε από όλα όσα τον έκαναν να φθείρει την ψυχική του  υγεία.

Πλέον εκτρέφει γιακ – βόδια τα οποία προέρχονται από την ευρύητερη περιοχή των Ιμαλαϊών – ασχολείται με το ΤικΤοκ γιατί πιστεύει πως το μέλλον είναι στα σύντομα βίντεο με έντονο περιεχόμενο και έχει αφήσει στην άκρη το Youtube καθώς οι εμφανίσεις του είναι περιορισμένες.

Ο καλός του φίλος, Σέιν Ντόσον – άλλος ένας Youtuber με απίστευτο hype ο οποίος έχει δεχτεί αρνητική κριτική κατά καιρούς για τα βίντεο που δημιουργεί – συναντήθηκε με τον Τζέφρι Σταρ στην πολυτελάστατη βίλα που απέκτησε στο Κάσπερ και μίλησαν για όλα συμβαίνουν στη ζωή του Youtuber και επιχειρηματία.

Ο Τζέφρι νιώθει πώς ήρθε η στιγμή να σταματήσει το Youtube καθώς πιστεύει πως είναι κάτι το οποίο έχει ξεπεραστεί και πως τα πράγματα έχουν αλλάξει τόσο πολύ που πλέον δεν τον κάνουν χαρούμενο.

Ο καλός του φίλος δεν μπορούσε να πιστέψει πώς ο Yotuber πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση και προσπαθούσε να καταλάβει τη χρήση του TikTok και πώς αποφέρει κέρδη!

Τσέκαρε το βίντεο :

Παράλληλα, μίλησαν για την παλέτα που δημιούργησαν και δε βγήκε ποτέ στην κυκλοφορία λόγω της Covid αλλά και των αντιδράσεων που είχαν σημειωθεί και ήταν μια άκρως ιδιαίτερη συνάντηση.

 

Τσέκαρε και αυτά : 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Συνεχίζονται οι δηλώσεις

Αθήνα: Τα κτίρια που άλλαξαν μορφή