Ο Τζέικ Τζίλενχαλ δυστυχώς μας το φύλαγε κι αυτό!

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ μπορεί να είναι ένας από τους αγαπημένους μας ηθοποιός, αλλά και super γοητευτικός, αλλά αυτή η είδηση μόλις έφτασε στα αυτιά μας, αποφασίσαμε πως ίσως να μην θέλουμε να τον δούμε από κοντά.

Ο γνωστός ηθοποιός σύμφωνα με όσα δήλωσε δεν φαίνεται να αγαπάει και τόσο πολύ το νερό μιας και προσπαθεί να αποφεύγει να κάνει μπάνιο, ακόμα και όταν γυρίζει μετά από μία σκληρή προπόνηση!

ad

Τζέικ Τζίλενχαλ

“Όλο και περισσότερο θεωρώ ότι το μπάνιο είναι λιγότερο απαραίτητο, μερικές φορές” είπε ο Τζέικ Τζίλενχαλ στο Vanity Fair και ένα “ίου” βγήκε από τα έγκατα της ψυχής μας.

Το πλέον κουλό της υπόθεσης είναι πως ο συγκεκριμένος ηθοποιός προωθεί το άρωμα  “Luna Rossa Ocean” της Prada.

“Πιστεύω, επειδή ο Έλβις Κοστέλο είναι υπέροχος, ότι οι καλοί τρόποι και η κακή αναπνοή δεν σε οδηγούν πουθενά. Το κάνω λοιπόν. Αλλά πιστεύω επίσης ότι υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος, ο οποίος δεν κάνει μπάνιο και που κι αυτό είναι πολύ καλό για την διατήρηση του δέρματος και καθαρίζονται με φυσικό τρόπο τον εαυτό τους”. 

Ο ηθοποιός είπε ότι είναι «μπερδεμένος με το ότι τα σφουγγάρια προέρχονται από τη φύση» επειδή «αισθάνεται ότι έχουν κατασκευαστεί σε εργοστάσιο, και στην πραγματικότητα δεν είναι αλήθεια».

Ο Τζέικ Τζίλενχαλ είναι από τις τελευταίες διασημότητες που αποκάλυψε ότι δεν κάνει και πολύ συχνά μπάνιο.

Προηγήθηκαν η Κρίστεν Μπελ και ο Νταξ Σέπαρντ που είπαν ότι συχνά ξεχνούν να κάνουν μπάνιο στα παιδιά τους, ενώ και η Μίλα Κούνις με τον Άστον Κούτσερ έχουν αποκαλύψει ότι έκαναν μπάνιο στα παιδιά τους όταν έβλεπαν επάνω τους τη βρωμιά.