Τζένιφερ Άνιστον

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι μια πολύ cool γυναίκα και πολλές φορές αφήνει τη λαμπερή προσωπικότητα της να φανεί καθώς θέλει να δείχνει στον κόσμο πως είναι αληθινή και πως μπορούν να ταυτιστούν μαζί της! Αλλά υπήρξε μια στιγμή που αφέθηκε λίγο παραπάνω!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η ηθοποιός έχοντας στο πλευρό της, τον συμπρωταγωνιστή της, Αντάμ Σάντλερ, εμφανίστηκε στην εκπομπή “Τhe Morning” και καθώς μιλούσαν για τη νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν, πέταξε μια βρισιά χωρίς να καταλαβαίνει πως η εκπομπή είναι live

H 54χρονη χρειάστηκε να κάνει μια πολύ δύσκολη σκηνή και καθώς την περιέγραφε ο Αντάμ Σάντλερ όπου είπε πως χρειάστηκε να τη σπρώξει, εκείνη πετάχτηκε και είπε μια γνωστή βρισιά και αμέσως κάλυψε το στόμα της λέγοντας πως είναι σαν “γιογιό”.

Οι παρουσιαστές της εκπομπής Χόλι Γουίλουγκμπι και Φίλιπ Σκοφιλντ έσπευσαν να ζητήσουν συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό και η Τζένιφερ Άνιστον δεν είχε καταλάβει πως η εκπομπή μεταδίδεται live!

Η ηθοποιός είναι πολύ προσεκτική στις συνεντεύξεις της γενικότερα, αλλά αυτή τη φορά επειδή εμφανίστηκε μέσω σύνδεσης δεν κατάλαβε πως “γράφουν” οι κάμερες, αφέθηκε λίγο παραπάνω!

Τσέκαρε και αυτά: