Tζένιφερ Λόπεζ

Η Tζένιφερ Λόπεζ πρέπει κάποια στιγμή να μοιραστεί με τον κόσμο το μυστικό της νεότητας της γιατί η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και δε γίνεται να τη βλέπουμε καθημερινά να γίνεται όλο και πιο όμορφη! Δηλαδή κάπου ώπα!

Η γνωστή τραγουδίστρια – ηθοποιός – χορεύτρια για μια ακόμη φορά κατάφερε να απασχολήσει διότι κυκλοφορεί νέο άλμπουμ και μέσω του Instagram ανάρτησε ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει πώς ήταν πριν από 20 χρόνια όπου είχε κυκλοφορήσει το άλμπουμ “Τhis is me… then” και αμέσως γίνεται ένα transition όπου μας δείχνει πως είναι τώρα και παρουσιάζει το άλμπουμ “This is me… now”.

Και το “now” της Τζένιφερ Λόπεζ είναι καλλυτερο από ποτέ! Ένα αλαβάστρινο πρόσωπο το ποιο φαίνεται τελείως φυσικό, κοιλιακοί που κόβουν την ανάσα και μια ευτυχία που δε θα την άλλαζε με τίποτα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η τραγουδίστρια επιστρέφει με ένα νέο άλμπουμ μετά από μια μεγάλη αποχή καθώς κυκλοφορούσε μόνο singles και στο post αναφέρει τα κομμάτια που θα περιέχονται!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez (@jlo)

Έχουμε και λέμε :

1. This Is Me … Now
2. To Be Yours
3. Mad in Love
4. Can’t Get Enough
5. Rebound
6. not. going. anywhere.
7. Dear Ben pt. ll
8. Hummingbird
9. Hearts and Flowers
10. Broken Like Me
11. This Time Around
12. Midnight Trip to Vegas
13. Greatest Love Story Never Told

Η τραγουδίστρια είναι έτοιμη για το νέο κεφάλαιο που έχει ανοίξει στη ζωή της, καθώς αποφάσισε να παντρευτεί τον μεγάλο της έρωτα, Μπεν Άφλεκ και να ασχοληθεί με τα πράγματα που πραγματικά αγαπά!

Τσέκαρε και αυτά :

Σοφία Χατζηπαντελή : Οι φωτογραφίες με “άλλα” φρύδια

Ανοιχτά καταστήματα Κυριακή : Ποιες ώρες λειτουργούν