Τζένιφερ Λόπεζ

H Τζένιφερ Λόπεζ είναι 50+ και έχει καταφέρει να τρελάνει όλο τον κόσμο με το συγκλονιστικά καλογυμνασμένο σώμα της και με το αψεγάδιαστο πρόσωπο της! Και επιστρέφει για μια ακόμη φορά να μας δείξει πως η διατροφή και η γυμναστική κάνουν καλό!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η τραγουδίστρια δημιούργησε μια σειρά παπουτσιών με γνωστό brand, και έπρεπε να κάνει την ανάλογη φωτογράφιση για να προωθήσει το προϊόν της! Όπως και έγινε! Μόνο που επέλεξε να φωτογραφηθεί ολόγυμνη και να την “ντύνουν” πολλά μαλλιά έτσι ώστε να μην έχουμε ατυχήματα.

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι στα καλύτερα της και ποζάρει στον φωτογραφικό φακό έχοντας πολύ μακριά μαλλιά τα οποία έχουν χτενιστεί λες και είναι η Σέιλορ Μουν, φορά δετά παπούτσια και είναι πιο όμορφη από ποτέ!

Τσέκαρε την:

Το μυστικό της JLo για να διατηρείται σε τόσο καλή κατάσταση είναι η πειθαρχία και ο τρόπος με τον οποιο περνά τον χρόνο της! Κάνει πολλή γυμναστική, ξεχνά νωρίς και η διατροφή της περιλαμβάνει λαχανικά, φρούτα και πίνει πολύ νερό!
Όπως έχει δηλώσει, ο έρωτας είναι αυτός που της δίνει όλη τη λάμψη που χρειάζεται και ένα μυστικό συστατικό που χρησιμοποιεί και δεν είναι άλλο από το ελαιόλαδο!

Τσέκαρε και αυτά: