Τζένιφερ Λόπεζ :

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Τζένιφερ Λόπεζ έχει αναφερθεί στις ιδιότητες που έχει το ελαιόλαδο και πως το χρησιμοποιεί για να είναι πάντα λαμπερό και φρέσκο το δέρμα της. Μάλιστα, δημιούργησε και μια ολόκληρη beauty σειρά με κρέμες έχοντας ως βάση το συγκεκριμένο λάδι! Αλλά μια TikToker δεν έχει πειστεί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ Η 

Η τραγουδίστρια έχει ισχυριστεί πως φροντίζει πολύ το δέρμα της, αλλά στις φωτογραφίες της αυτό φαίνεται αψεγάδιαστο και μέσω ενός βίντεο φαίνεται πως έχει και αυτό με τη σειρά του να έχει μεγαλώσει! Να σου πούμε σε αυτό το σημείο πως ότι και αν Κάνιε, όσες ρυτίδες και αν εμφανίσει είναι κουκλάρα!

Σύμφωνα με όσα είχε αποκαλύψει στη Page Six “Το ελαιόλαδο είναι το μυστικό μου. Επίσης, ένα πράγμα που θα παρότρυνα όλους να κάνουν από την ηλικία των 15 ετών, ακόμη και νεότεροι, είναι να φοράνε αντηλιακό κάθε μέρα”. 

Ένα πρόσωπο που διαχειρίζεται τον λογαριασμό needthedeets στο TikTok έπιασε την Τζένιφερ Λόπεζ να λέει ψέμματα για το δέρμα της και παρουσίασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται το αληθινό της πρόσωπο. Και ναι, χρησιμοποιεί φίλτρα!

@needthedeets Did you see that? #jenniferlopez #fyp #fypシ #fypage #foryou #foryoupage #foryourpage #trending #viral #celebrity #entertainment ♬ original sound – NeedTheDeets

Ο λογαριασμός την “ξεγύμνωσε” και ήταν πολλά τα σχόλια αλλά μωρέ, έχει σημασία; Ακόμη και χωρίς τα φίλτρα είναι καλλονή!

 

Τσέκαρε και αυτά: