Τζέρεμι Ρένερ

Ο Τζέρεμι Ρένερ είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα πριν από λίγους μήνες, όταν ένα εκχιονιστικό μηχάνημα τον παρέσυρε στο ράντσο του, καθώς προσπαθούσε να σώσει τον ανιψιό του  ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Ο γνωστός ηθοποιός ο οποίος έγινε πολύ αγαπητός μέσα από διάφορους ρόλους όπως αυτόν του Hawk eye της Marvel, μιλά για πρώτη φορά στην Νταϊάν Σόγιερ στο ABC News λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς “Rennervations” την οποία παρουσιάζει.

Στην πρώτη του συνέντευξη, μετά το ατύχημα βλέπουμε πως ο Τζέρεμι Ρένερ είναι πολύ συγκινημένος με το γεγονός πως “γλίτωσε” από βέβαιο θάνατο και αναφέρεται στη δύσκολη αποθεραπεία που έπρεπε να κάνει για να μπορέσει να σταθεί ξανά όρθιος.

Ο ηθοποιός κατάφερε να ανακάμψει σχετικά γρήγορα και βίωσε βρομερούς πόνους καθώς έσπασαν πολλά κόκαλα στο σώμα του ενώ οι εικόνες που κυκλοφόρησαν είχαν σοκάρει πραγματικά τον κόσμο.

Το ABC δημοσίευσε ένα δίλεπτο απόσπασμα μέσω του οποίου βλέπουμε πόσο συγκινημένος είναι και αποκαλύπτει πως ήταν ξύπνιος σε κάθε στιγμή και φοβόταν.

Η συνέντευξη του θα μεταδοθεί από το ABC News στις 6 Απριλίου και όλοι περιμένουν να μάθουν όλα όσα έγιναν.

Τσέκαρε και αυτά: