Τζιμ Κάρεϊ

O Τζιμ Κάρεϊ είχε πρωταγωνιστήσει πριν από 19 χρόνια περίπου στην ταινία “Η Αιώνια Λιακάδα ενός Καθαρού Μυαλού” και είχε καταφέρει να αποδείξει στον κόσμο πως μπορεί να ερμηνεύσει ρόλους οι οποίοι δεν είναι μόνο κωμικοί.

Ωστόσο, ο τελειομανής ηθοποιός, δεν πέρασε καλά στα γυρίσματα και πολλά ήταν τα νεύρα που δημιουργήθηκαν με αποτέλεσμα να έχει κακές αναμνήσεις από την ταινία αλλά δεν έχει μιλήσει ποτέ αρνητικά για αυτή.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Όπως αναφέρει ο παραγωγός, Άντονι Μπέργμαν, ο Τζιμ Κάρεϊ δεν άντεξε το χάος που υπήρχε στα γυρίσματα και δεν μπορούσε να καταλάβει τη συμπεριφορά του σκηνοθέτη.

“Ήταν το απόλυτο χάος. Απλά έριχναν τους ηθοποιούς στη σκηνή και ειδικά για τον Carrey, που είναι τόσο τελειομανής, ήταν πολύ δύσκολο. Αλλά οι άλλοι ήθελαν να τον αποσταθεροποιήσουν, προκειμένου να μην είναι ο κλασικός Jim Carrey στην ερμηνεία του. Και φυσικά το μίσησε. Και το ξέραμε όλοι ότι θα το μισήσει. Ήταν ένας από τους μεγαλύτερους stars και δεν είχε πια τον έλεγχο. Έβγαινε απλά από το δωμάτιο και ούρλιαζε σε εμένα, με έβριζε και εγώ απλά άκουγα. Αυτός έλεγε ότι είναι το χειρότερο σετ κι εμείς του εξηγούσαμε ότι υπήρχε λόγος που ήταν έτσι”.

Στη συνέχεια είπε: .

“Όμως ο στόχος ήταν να φαίνεται αλλά και να είναι ανασφαλής. Του πήρε έναν μήνα να αρχίσει να εμπιστεύεται τον σκηνοθέτη”. 

Τσέκαρε και αυτά: