Tζην τσάντα

Η τζην τσάντα ήταν μεγάλη τάση κατά τη δεκαετία των ’90s και ως γνωστό, η γενιά GEN-Z είναι αυτή που πλέον ορίζει όλα όσα συμβαίνουν στη μόδα και οι οίκοι μόδας δεν αγνοούν καθόλου τις επιλογές τους.

Τα ’90s έχουν αρχίσει να κάνουν δυναμική επιστροφή καθώς βλέπουμε παντού φαρδιά τζην, t-shirts με logos, χαμηλοκάβαλα παντελόνια αλλά και αξεσουάρ σε neon χρώματα και βαριές αλυσίδες να “κυκλοφορούν” σε βιτρίνες και μια “παλιά” τάση επιστρέφει.

Η τζην τσάντα ήταν ένα αξεσουάρ το οποίο είχε μεσουρανήσει στα ’90s ενώ πολλά ήταν τα κορίστια και τα αγόρια έσκιζαν τα denim παντελόνια τους για να δημιουργήσουν ένα αξεσουάρ το οποίο είχε γίνει ανάρπαστο.

Πολλές γνωστές εταιρείες έχουν ήδη δημιουργήσει τσάντες φτιαγμένες από denim ύφασμα και έχουν αρχίσει ήδη να κάνουν την εμφάνιση τους στους δρόμους!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

Η τσάντα που είναι φτιαγμένη από το συγκεκριμένο ύφασμα μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και μπορείς να τις βρεις σε πάρα πολλές μορφές. Backpacks, clutches, και “μπανάνες” βρίσκονται ήδη στα ράφια και σε περιμένουν!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bluezone (@bluezonemunich)

Μήπως ήρθε η στιγμή να αποκτήσεις τη δική σου denim ή σου έχει μείνει κάποια από το παρελθόν που μπορείς να φέρεις ξανά στο προσκήνιο;

Τσέκαρε και αυτά :

Μουντιάλ 2022 : Γιατί φορούσε γάντι ο Μόργκαν Φρίμαν

Μουντιάλ 2022 : Η Ντόχα μέσα από ένα 4Κ βίντεο