Τζίτζι Χαντίντ

Η Τζίτζι Χαντίντ είναι μανούλα, μοντέλο και mega influencer! Kαι η καθημερινότητα της βρίσκεται πάντα στον “αέρα” αφού τρέχει από τη μια φωτογράφιση στην άλλη, ανεβαίνει στις πασαρέλες και μεγαλώνει την κορούλα της όσο καλύτερα μπορεί!

ad

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η καθημερινότητα της είναι απαιτητική και χρειάζεται να κυκλοφορεί με άνετα ρούχα, τα οποία θα μπορεί να αλλάζει εύκολα έτσι ώστε να μη χάνει χρόνο και να προλαβαίνει όλες τις δουλειές που έχει.

Ένα από τα it girls της παγκόσμιας μόδας δε θα μπορούσε να κυκλοφορεί με ταγιέρ και πολύ σοβαροφανή ρούχα! Η Τζίτζι Χαντίντ είναι η επιτομή του coolness και το vibe της είναι ’90s all the way.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

To μοντέλο κάθισε μπροστά από την κάμερα και παρουσίασε στη VOGUE τα outfits που επιλέγει να φορέσει μέσα σε μια εβδομάδα και αν είσαι πλάσμα της GEN Z γενιάς, τότε θα νιώσεις μια ταύτιση.

Τσέκαρε την :

Το μοντέλο λατρεύει τα mum jeans, τα μακριά παλτό,τα άνετα παπούτσια όπως είναι τα σνικερς, ενώ επιλέγει πολύ ιδιαίτερα κοσμήματα όπως σκουλαρίκια σε σχήμα δεινοσαύρων.

Θέλει να είναι άνετη, λατρεύει τα χρώματα και επιλέγει να δημιουργήσει looks τα οποία θα κάνουν την καθημερινότητα της καλύτερη!

Τσέκαρε και αυτά :

Συμβουλές για σχέσεις : Τι λέει μια πρώην match maker

 

 

Ad