Τζο Μπάιντεν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν και η σύζυγος του, Τζίλ, συναντήθηκαν με το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν και Μπριζίτ, για… παγωτό!

O Γάλλος πρόεδρος πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στις ΗΠΑ συνοδευόμενος από τη σύζυγο του, και για να χαλαρώσουν λίγο αποφάσισαν να δεχτούν την πρόσκληση του Αμερικάνου πρόεδρου για ένα παγωτάκι.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Προτού βρεθούν στον Λευκό Οίκο για να ξεκινήσουν οι επίσημες συνομιλίες αλλά και η κοινή συνέντευξη Τύπου, τα ζευγάρια βρέθηκαν σε ένα κλασικό αμερικάνικο dinner και απόλαυσαν το γλυκάκι τους!

Ο Τζο Μπάιντεν και η σύζυγος του επέλεξαν έναν άκρως πρωτότυπο τρόπο για να διασκεδάσουν τον Γάλλο ηγέτη και σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, πέρασαν εξαιρετικά και ενθουσιάστηκαν με το παγωτό που δοκίμασαν.

Το κλίμα ήταν πολύ καλό και τα ζευγάρια μίλησαν για διάφορα θέματα που αφορούν την παγκόσμια κοινότητα αλλά και για το Παρίσι, μια πόλη που φέρεται να αρέσει ιδιαίτερα στην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος έκανε μια ανάρτηση στο Twitter δημοσιεύοντας μια κοινή φωτογραφία των ζευγαριών στο μαγαζιά και έγραψε :

“Καλωσορίζοντας κάτι φίλους στην πόλη”. 

Οι δυο πρόεδροι συναντιούνται για να συζητήσουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στον πόλεμο που εξελίσσεται στην Ουκρανία αλλά και την ενεργειακή κρίση η οποία πλήττει όλο τον πλανήτη!

Τσέκαρε και αυτά :

Βιντεοπαιχνίδια : Ποιο είναι το πιο αγχωτικό

Wednesday : Το χορευτικό της έχει γίνει viral στο TikTok