Τζον Μπάιντεν

Ο νέος πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζον Μπάιντεν ξεκάθαρα είναι ματιασμένος και φυσικά ο νους μας τρέχει κατευθείαν στον Ντόναλντ Τραμπ, αφού έπεσε και όχι μόνο μια φορά από τις σκάλες του Air Force One.

Ο φακός έπιασε τον Τζον Μπάιντεν να ανεβαίνει τις σκάλες του Air Force One και τότε φαίνεται να πέφτει όχι μόνο μία φορά αλλά τρεις ολόκληρες φορές.

Έχοντας τον αέρα του αθλητή περπατώντας σαν να κάνει τζόκινγκ, ο Τζον Μπάιντεν φαίνεται στα μισά της σκάλας να σκοντάφτει. Φυσικά, αυτό δεν τον φοβίζει, σηκώνεται και συνεχίζει και μετά από τρία βήματα τσουπ πάλι κάτω.

Και εκεί που λέμε βλέποντας το βίντεο, ότι εντάξει έπεσε δύο φορές οπότε όλα καλά πάει να σηκωθεί και ξαναπέφτει για τρίτη φορά.

Το αστείο του θέματος είναι πως σε όλα αυτά τα πεσίματα, ο Μπάιντεν φαίνεται να κρατιέται από την κουπαστή και αναρωτιόμαστε τι θα συνέβαινε εάν δεν κρατιόταν.

 

Ο Μπάιντεν πάντως δεν πτοήθηκε, σηκώθηκε τελικά, σκούπισε το παντελόνι του και ανέβηκε στο Air Force One και μάλιστα στο τέλος χαιρέτισε και στρατιωτικά.