Τζόναθαν Χάρτνετ

Από τους 24 παίκτες του MasterChef, αυτός που σίγουρα ξεχώρισε στον κόσμο του Twitter ήταν ο Τζόναθαν Χάρτνετ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν όταν τον γνώρισαν στις οντισιόνς του ριάλιτι μαγειρικής και η πορεία του στον διαγωνισμό αναμένεται να προκαλέσει αρκετό ενδιαφέρον.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τον Τζόναθαν Χαρτνετ: 

#1. Είναι 43 ετών

#2. Μας έρχεται από τη Νέα Υόρκη αλλά είναι γεννημένος στον Καναδά. Ο πατέρας του είναι από την Αμερική ενώ η μητέρα του από τις Βερμούδες.

#3. Είναι καθηγητής αγγλικών!

#4. Ζει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη τα τελευταία χρόνια

#5.Είναι παντρεμένος με Ελληνίδα και έχει δυο παιδάκια

#6.Είναι κοινωνικός, επικοινωνιακός και είναι έτοιμος να τα δώσει όλα στον διαγωνισμό!

Ο Τζόναθαν Χαρτνετ έχει ταξιδέψει σε πολλές χώρες και όταν ήρθε στην Ελλάδα, την “ερωτεύτηκε”. Λάτρεψε τη γλώσσα και το φαγητό και έτσι αποφάσισε να μείνει! Βέβαια, γνώρισε και τη γυναίκα του, η οποία κατάφερε να τον κρατήσει στην Ελλάδα και έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια.

Μάλιστα, η γυναίκα του ήταν αυτή που δήλωσε συμμετοχή στον μάγειρα και καθηγητή και έτσι είναι από τα πρόσωπα που οι κριτές επέλεξαν να τον βάλουν στο σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής διότι έχει πολλά να δώσει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Η πρώτη ελληνική λέξη που έμαθε ήταν η “παπάρα” – το βούτηγμα του ψωμιού σε λάδι” – και πλέον μιλά ελληνικά σαν να είναι μια γλώσσα την οποία έμαθε να μιλά από μικρός.

O Τζόναθαν φαίνεται γλυκύτατος και όταν είδαν οι αγαπημένοι τουιετράδες την οντισιόν του τον λάτρεψαν με αποτέλεσμα να γίνουν υπέροχα σχόλια για το συγκεκριμένο άτομο που φαίνεται πως θα έχει μακρύ μέλλον στον μαγειρικό διαγωνισμό και ανυπομονούμε να δούμε τα πιάτα που θα παρουσιάσει γιατί θα έχουν ενδιαφέρον!