Τζωρτζίνα Μωραΐτη

H Τζωρτζίνα Μωραΐτη είναι τρελά ερωτευμένη με τον σύντροφο της, Γιάννη, και μαζί είναι ένα πολύ όμορφο ζευγάρι το οποίο ζει καθημερινά όμορφες στιγμές τις οποίες βλέπουμε στα social media!

Η παίκτρια του My Style Rocks έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στο παιχνίδι γιατί είναι τσαχπίνα και λέει την άποψη της “δυνατά” καθώς θέλει να είναι δίκαιη με τα υπόλοιπα κορίτσια αλλά υπάρχουν και φάσεις όπου στεναχωριέται. Αλλά έχει ένα πολύ σπουδαίο στήριγμα το οποίο είναι ο σύντροφος της και δεν αλλάζει για τίποτα και για κανέναν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Το ζευγάρι, όπως είδαμε στο trailer της εκπομπής θα κάνει μαζί πασαρέλα και σε κάποια φάση ο Γιάννης της θα πέσει στα γόνατα και θα της κάνει πρόταση γάμου, προκαλώντας χαμό στο πλατό αφού είναιι μια πολύ συγκινητική συνθήκη και όμορφη.

Oι δυο τους είναι πολύ ενεργοί στα social media και επιλέγουν να μοιραστούν φωτογραφίες από διάφορες εξορμήσεις που κάνουν και ταξίδια ενώ ο έρωτας τους είναι φανερός γιατί κοιτάζονται και στάζουν μέλι.

Τι πρέπει να ξέρεις για την Τζωρτζίνα Μωραΐτη

    • Είναι 46 ετών
    • Μένει στην Αθήνα
    • Είναι διευθύντρια πωλήσεων
    • Σε ηλικία 15 ετών δούλεψε σε κατάστημα ρούχων για να βοηθήσει την οικογένεια της
    • Είναι μια γυναίκα που τολμά και έχει ιδιαίτερο στιλ

Η είσοδος στο My Style Rocks

Η μητέρα δυο παιδιών αποφάσισε να μπει στο ριάλιτι μόδας για να δείξει το δικό της στιλ και να δείξει στις γυναίκες πως ποτέ δεν πρέπει να πέφτουν και πως πάντα πρέπει να σηκώνονται.

Δεν πιστεύει πως πρέπει κάποιος να έχει πολλά χρήματα για να ντυθεί σωστά και κομψά και θέλει από τον κόσμο να σηκωθεί από τον καναπέ του και να κάνει τα όνειρα του πραγματικότητα.

Είναι μια πολύ γλυκιά παρουσία!

Τσέκαρε και αυτά: