Τζωρτζίνα Μωραΐτη

Η Τζωρτζίνα Μωραΐτη είναι μια γυναίκα που διαθέτει στιλ, τσαχπινιά και ιδιαίτερο στιλ! Και αποφάσισε να συμμετάσχει στο νέο κύκλο του “My Style Rocks” με σκοπό να δείξει στον κόσμο τον τρόπο με τον οποίο ντύνεται και πώς συνδυάζει εκείνη τα κομμάτια που έχει στην ντουλάπα της.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η 46χρονη Τζωρτζίνα είναι μια νέα γυναίκα η οποία ζει τη ζωή της όπως εκείνη θέλει και μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο Instagram, μας δείχνει στιγμές από την καθημερινότητα της, τον αγαπημένο της σύντροφο και διάφορα outfits τα οποία έχει επιλέξει να δημιουργήσει για να κυκλοφορήσει στους δρόμους και να κάνει τις βόλτες της.

Η διευθύντρια πωλήσεων που εργάζεται από πολύ μικρή ηλικία με σκοπό να σταθεί γερά στα πόδια της, διαθέτει έναν έντονο χαρακτήρα και θεωρείται ένα πολύ ευχάριστο και χαρούμενο άτομο.

Η μόδα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της και θεωρεί πως αξία έχει ένα ρούχο όταν το πρόσωπο που το φορά ξέρει πώς να το συνδυάσει, και δεν έχει σημασία η τιμή του.

Το κλασικό στιλ είναι αυτό που επιλέγει για τις εμφανίσεις της στη δουλειά της, αλλά όταν βγαίνει εκτός γραφείου της αρέσει να τολμά διάφορα looks και τα χρώματα είναι πάντα στις πρώτες της επιλογές.


Με την είσοδο της στο ριάλιτι μόδας που προβάλλεται στον ΣΚΑΙ θέλει να δείξει το προσωπικό της στιλ και σίγουρα θα μας απασχολήσει.

Στο Instagram έχει επιλέξει να δείχνει πολλά κομμάτια της καθημερινότητας της και οι εικόνες με τον αγαπημένο της σύντροφο Γιάννη είναι πολύ γλυκιές και φανερώνουν ένα μεγάλο έρωτα.

H Τζωρτζίνα Μωραΐτη είναι μια ιδιαίτερη φυσιογνωμία και της αρέσει να αποκαλύπτει και τη σέξι διάθεση της μέσω των φωτογραφιών που αναρτά στο λογαριασμό της! Και σίγουρα θα μας απασχολήσει πολύ!

Τσέκαρε και αυτά: