Τζούλια Ρόμπερτς

Η Τζούλια Ρόμπερτς είναι μια γυναίκα την οποία θα μπορούσε κανείς να αποκαλέσει “κλασική” και δεν κάνει πολύ εύκολα αλλαγές στην εμφάνιση της. Όμως, υπάρχουν στιγμές όπου επιλέγει να κάνει την ανατροπή!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η γνωστή ηθοποιός αγαπά τα μακριά μαλλιά της και κατα καιρούς έχει κάνει “παρεμβάσεις” στο χρώμα τους αλλά όχι στο μάκρος τους! Και η απόφαση να κάνει κάτι καινούργιο πάρθηκε αφού εμφανίστηκε στο Instagram με… αφέλειες!

Η Τζούλια Ρόμπερτς αφέθηκε στα χέρια του hairstylist , Serge Normant, και εκείνος έκψε μακριές αφέλειες οι οποίες της ταιριάζουν μοναδικά στο πρόσωπο!

Είναι ένα hair look το οποίο την ανανεώνει πλήρως και είναι ίσως το αγαπημένο μας look πάνω της αφού την κάνει ακόμη πιο σέξι και γλυκιά! Το χρώμα των μαλλιών της είναι βαμμένο σε ένα ανοιχτό σοκολά και εκείνη ποζάρει με το υπέροχο χαμόγελο για το οποίο είναι πολύ γνωστή!

Πρόκειται για ένα κούρεμα το οποίο προτείνουν οι hairstylits τη φετινή Άνοιξη και ίσως έφτασε η στιγμή να πεις δυο κουβέντες με τον κομμωτή σου για να δεις αν σου ταιριάζει και εσένα αυτή η αλλαγή!

Τσέκαρε και αυτά: