UFO

UFO: Πολλά έχουν γραφτεί, ειπωθεί, κινηματογραφηθεί για την ύπαρξη εξωγήινων, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει πιστοποιηθεί για την ύπαρξή τους ή όχι. Φυσικά δεν είναι λίγες και οι αναφορές για τη θέαση ιπτάμενων αντικειμένων ή αλλιώς UFO και με τη λέξη αυτή δεν αναφερόμαστε σε κάποιον πρώην σας.

Υπάρχει όμως ένας καθηγητής βιολογίας ανθρωπολογίας, ο Μάικλ Μάστερς ο οποίος βρίσκεται στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο της Μοντάνα, ο οποίος σε ένα πρόσφατο βιβλίο του, το Identified Flying Objects: A Multidisciplinary Scientific Approach to the UFO Phenomenon δίνει μία άλλη εκδοχή του θέματος.

Ο Μάικλ Μάστερς λοιπόν θεωρεί ότι τα UFO δεν είναι εξωγήινοι, αλλά άνθρωποι που έρχονται από το μέλλον που έχουν καταφέρει να ταξιδεύουν στο χωροχρόνο και επισκέπτονται τη Γη του σήμερα.

Ο ίδιος υποστηρίζει λοιπόν ότι οι εξωγήινοι δεν είναι άλλοι από εμάς τους ίδιους που με τα χρόνια εξελίξαμε την τεχνολογία σε τέτοιο βαθμό που να μας επιτρέπει να κάνουν ταξίδια στο μέλλον ή και στο παρελθόν.

Υποστηρίζει μάλιστα πως μπορεί να ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο είτε για λόγους περιέργειας είτε για τουρισμό. Θεωρεί μάλιστα ότι στο μέλλον θα υπάρχουν εκείνοι που θα πληρώνουν πολλά χρήματα για να έχουν την ευκαιρία να πάνε πίσω και να παρατηρήσουν την αγαπημένη περίοδο τους στην ιστορία.