Unilever

Η Unilever όρισε ως νέο γενικό διευθυντή της νοτιοανατολικής Ευρώπης τον Andrew Kennedy, πρώην General Manager Geo-expansion & Vice President Customer Development στη Unilever Κίνας.

Ο νέος γενικός διευθυντής έκανε τα πρώτα βήματα της καριέρας του στη Unilever το 1977 και συγκεκριμένα στον τόπο καταγωγής του, τη Νότια Αφρική. Επιπροσθέτως, ο Andrew Kennedy διαθέτει πολύχρονη εμπειρία στο χώρο των πωλήσεων και στον τομέα του marketing.

Ο νέο επικεφαλής της νοτιοανατολικής Ευρώπης δήλωσε, μάλιστα, ότι είναι μεγάλο προνόμιο για εκείνον που ηγείται μιας τόσο δυνατής ομάδας, που έχει ως βάση της την επιτυχημένη πορεία της εταιρείας στην Ελλάδα.

Τέλος, ο κύριος Kennedy ανέφερε ότι η Unilever διαθέτει μια πληθώρα ηγετικών ονομάτων, όπως Klinex, Skip, Dove, Κnorr, Hellmann’s, Magic, και θα εξακολουθεί μαζί με την ομάδα του να διευρύνει το αντίκτυπο που έχουν αυτές οι γνωστές μάρκες στις κοινωνίες, όπως και το πόσο θα συνεχίσουν να συμβάλλουν θετικά στις οικονομίες της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.