Το Valhalla είναι το παλαιότερο Rock και Metal Bar στην πόλη της Κομοτηνής! Έχει τεράστια ποικιλία από μπύρες, ποτά ενώ η ατμόσφαιρα είναι εκπληκτική.

Αν επισκεφτείς την Κομοτηνή ή αν είσαι στην Κομοτηνή αξίζει να πας και να δεις ένα τέτοιο μέρος με πολυετή ιστορία στην Rock και Metal μουσική με πινελιές στην διακόσμηση του από την Εποχή των Ιπποτών, Νορβηγική Μυθολογία και πολλά άλλα.

Στο Valhalla κάθε φορά κάτι δυνατό γίνεται και όσοι πηγαίνουν αποκτούν μια αξέχαστη εμπειρία! Φημίζεται για τα εκρηκτικά live events, αλλά και τις πρωτότυπες ιδέες.

Η πρωτοτυπία του Super Μεταλο-μάγειρα Σάκη με τις υπέροχες ξεχωριστές σούπες του έκανε πανικό! Δοκιμάζοντας διάφορες γνωστές σούπες (με την ξεχωριστή πινελιά ενός Super Μεταλο-μάγειρα που θα έσπαγε τα κοντέρ στο MasterChef!!) το Goulash – “γκούλας” ήταν από τις σούπες που ξεχώρισαν!

Έτσι λοιπόν αφού και ο κόσμος το ζήτησε ομόφωνα, από σήμερα Παρασκευή 14/2/2020 ο Super Μεταλο-μάγειρας μας έχει ετοιμάσει ξανά Goulash – “γκούλας” μαζί με σπιτικό ζυμωτό ψωμί και μας περιμένει όλους στο Valhalla πεινασμένους!

Εννοείται πως δεν θα χάσουμε την ευκαιρία να γευτούμε για άλλη μια φορά την πεντανόστιμη σούπα του!!

Θες να περάσεις ένα όμορφο βράδυ ακούγοντας φοβερές μουσικές Rock και Metal και να γευτείς την επόμενη σούπα «μυστικό»;;; Πάρε την παρέα ή έλα και μόνο σου (γιατί στο Valhalla όλοι μια παρέα είναι) και έλα ζήσεις από κοντά αυτή την αξέχαστη εμπειρία με άρωμα Σκανδιναβίας!!

Πληροφορίες:
VALHALLA – Rock Metal Bar

Διεύθυνση: Καβείρων 5, Κομοτηνή, 69132, ΡΟΔΟΠΗ

Εύρος τιμών: €

Τηλ.: 690 732 9672

Facebook: @valhallakomotini