Βαλίτσες

Οι βαλίτσες που επιλέγουμε για ένα αεροπορικό ταξίδι πρέπει να έχουν συγκεκριμένες διαστάσεις και να σηκώνουν συγκεκριμένο αριθμό κιλών, καθώς οι αεροπορικές εταιρείες έχουν κανόνες τους οποίους δε γίνεται να αγνοήσουμε διότι θα κληθούμε να πληρώσουμε παραπάνω χρήματα αν τους παραβούμε!

MΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR ΕΔΩ 

Η Μέγκαν Χόμ είναι εργαζόμενη σε αεροπορική εταιρεία και μέσω του tikTok μοιράζεται πολύ χρήσιμα τips για όσους ταξιδεύουν με αεροπλάνο! Και ένα από αυτά είναι πολύ χρήσιμο διότι αφορά τις βαλίτσες τις οποία χρησιμοποιούμε.

Σύμφωνα με τη νεαρή γυναίκα πρέπει να επιλέγουμε μια βαλίτσα η οποία είναι σκληρή διότι πολύ συχνά οι εργαζόμενοι στο χώρο των αποσκευών τις πετούν χωρίς να νοιάζονται για τα πράγματα που βρίσκονται μέσα τους και πρέπει να προστατευτούν με κάποιον τρόπο! Δε χρειάζεται να είναι ακριβή η βαλίτσα και θα πρέπει να έχε τέσσερα ροδάκια για να κινείται γρήγορα. Επίσης το χρώμα της βαλίτσας είναι σημαντικό γιατί αν είναι έντονο θα μπορείς να την αναγνωρίσεις αμέσως.

@meganhomme 3 years working for airlines + nearly 300 flights later #traveltips #travelhack #luggage #traveltiktok #airlinetiktok ♬ Up Beat (Married Life) – Kenyi

Είναι επίσης σημαντικό να έχουμε κάποια κλειδαριά στη βαλίτσα μας διότι μπορεί κάποιος να την ανοίξει και να πάρει πράγματα μέσα από αυτή!

Τσέκαρε και αυτά: