Βάνα Μπάρμπα

Στην Ιταλία βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα με την κόρη της καθώς έχει προκύψει ένα θέμα υγείας που την αφορά και θέλησε να συμβουλευτεί κάποιους ανθρώπους ενώ πέρασε πολύ όμορφες στιγμές με το παιδί της και είναι πολύ ανανεωμένη!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η κάμερα της εκπομπής “Πρωινό μας” τη πέτυχε στο αεροδρόμιο, και στις δηλώσεις αποκάλυψε πως δε θα είναι υποψήφια στις εκλογές 2023 καθώς έχει προκύψει το ζήτημα υγείας και θέλει να επικεντρωθεί σε άλλα πράγματα.

“Είχα πάει με την κόρη μου στη Ρώμη και ήταν πολύ όμορφα. Το ταξίδι συνέπεσε με τα γενέθλιά μου αλλά πήγα για άλλους, ιατρικούς λόγους… Πήρα τη γνώμη κι άλλων ανθρώπων και ευτυχώς τα πράγματα πάνε καλά με την υγεία μου, αλλά δεν θέλω να πω κάτι άλλο. Αυτό που προέκυψε με την υγεία μου δεν με βοηθά να είμαι υποψήφια στις εκλογές, δεν έχω το σθένος, θέλει πολύ τρέξιμο. Θα αγωνιστώ όπως όλοι Έλληνες στο να πάνε τα πράγματα καλά και να μείνει η κυβέρνηση που έχουμε ώστε να υπάρχει σύμπραξη και να βγούμε από την δύσκολη περίοδο που έχουμε. Μακάρι όμως να κάνω ένα τηλεοπτικό come back στα όρια που μπορώ”.

Η Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε και στην τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη λέγοντας πως δεν αξίζει να περνάμε αυτά τα πράγματα σαν λαός και πως δεν ξέρει αν θα μπορέσει ο λαός να το ξεπεράσει όλο αυτό που έγινε.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους Έλληνες καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν χαμογελαστοί στις διαδηλώσεις για τα Τέμπη λέγοντας :

“Να αφήσετε τους Έλληνες καλλιτέχνες, κάτι ξέρουν.Να τους έχετε εμπιστοσύνη. Πέρα του ότι είναι σπουδαίοι, κάτι ξέρουν, κάποιο μήνυμα θέλουν να περάσουν, που ίσως δεν το καταλάβαμε”.

Μια πολύ όμορφη γυναίκα που ξέρει πολύ καλά να τοποθετείται και να λέει την άποψη της!

Tσέκαρε και αυτά: