Ως ο καταλληλότερος προορισμός για διακοπές last minute και εκτός τουριστικής αιχμής αναδεικνύεται η Ελλάδα από το Ιταλικό μέσο Vanity Fair, στο πλαίσιο ενεργειών του Γραφείου ΕΟΤ Μιλάνου.

Το δημοφιλές μέσο που εμπιστεύονται εκατομμύρια αναγνώστες προτείνει https://www.vanityfair.it/branded/gallery/grecia-vacanze-estate-mete-isole-piu-belle-dove-andare ένα «μπουκέτο» προορισμών από Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Βόρεια Ελλάδα, Πελoπόννησο και Κρήτη που θα ενθουσιάσουν τους Ιταλούς για τις απομονωμένες παραλίες, τη θεσπέσια κουζίνα, την πλούσια ιστορία και την Ελληνική κουλτούρα.

ad

Στο αφιέρωμα περιλαμβάνεται η Αστυπάλαια ως το νησί της αειφορίας με τη γαλήνια αύρα, η Ίος που συνδυάζει διασκέδαση, εξωτικά νερά και αρχαία μνημεία, καθώς και η Ελούντα ως ο απόλυτος προορισμός για τουρισμό πολυτελείας.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης τους Λειψούς, την Αντίπαρο με τα λευκά παραμυθένια σοκάκια, την καλαίσθητη Τήνο, την εντυπωσιακή Χαλκιδική με τις αναρίθμητες παραλίες και τη Μεσσηνία με τα γραφικά ψαροχώρια και τους απέραντους ελαιώνες.

Τσέκαρε κι αυτο:

Συνταγές : Πώς να γεμίσεις τα τάκος σου