Βάψιμο αυγών

Βάψιμο αυγών :Τη Μεγάλη Πέμπτη όλοι μας μπαίνουμε στην κουζίνα και ξεκινάμε να βάφουμε τα πασχαλινά αυγά μας, όπως ορίζει η παράδοση! Ωστόσο, μπορούμε να κάνουμε τη συγκεκριμένη πράξη, πραγματικότητα, και άλλες μέρες καθώς θέλουμε να στολίσουμε διάφορα σημεία του σπιτιού μας!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Τα αυγά έχουν την τιμητική τους το Πάσχα και την Μεγάλη Πέμπτη επιλέγουμε να βρούμε φρέσκα προϊόντα τα οποία μπορούμε να βάψουμε και έπειτα να τα καταναλώσουμε. Ωστόσο, μπορούμε να δημιουργήσουμε “διακοσμητικά αυγά” χρησιμοποιώντας το κέλυφος και αδειάζοντας το περιεχόμενο που υπάρχει μέσα σε αυτό.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις για να αδειάσεις το περιεχόμενο είναι να τρυπήσεις το κέλυφος με μια πινέζα ή μια καρφίτσα στην κορυφή του και χρησιμοποιώντας ένα μπουκάλι, να “ρουφήξει” τον κρόκο και το ασπράδι. Το κέλυφος θα είναι άθικτο και έτοιμο για να προχωρήσεις στο βάψιμο αυγών.

Στα καταστήματα χειροτεχνίας θα βρεις πολλές ακρυλικές μπογιές οι οποίες μπλέκονται στο νερό και να βάψεις τα αυγά σου με πολύ ιδιαίτερο τρόπο ή να δημιουργήσεις διάφορες εικόνες πάνω σε αυτά αν θέλεις να κάνεις κάτι αλλιώτικο.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις 6 πολύ ωραίες ιδέες και θα σε ενθουσιάσουν!

Τα πασχαλινά DIY projects όπως και τα χριστουγεννιάτικα, είναι άκρως ιδιαίτερα και μπορείς να τα δημιουργήσεις μαζί με τα παιδάκια σου όπως και με τα βαφτιστήρια σου ή τα παιδιά των φίλων σου!

Σε χαλαρώνουν και μπορείς να αποφορτιστείς σημαντικά γιατί κάνεις κάτι δημιουργικό και έτσι χαλαρώνει το μυαλό σου από ότι σε απασχολεί.

Mην ξεχνάς πως τα βίντεο και οι συμβουλές είναι ένας απλός μπούσουλας και εσύ μπορείς να επιστρατεύσεις τη δική σου φαντασία και να κάνεις πράγματα τα οποία ίσως να μην περίμενες.

Τσέκαρε και αυτά: