Βάσια Κωσταρά

Η Βάσια Κωσταρά είναι ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια που κυκλοφορούν στο ελληνικό instagram και μας αρέσει πολύ η φρεσκάδα της και το στιλ της! Όπως και οι δημιουργίες που επιλέγει να δείξει στον κόσμο μέσω του brand της!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

H fashion designer που έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης καθώς μετρά 293Κ followers, αποφάσισε να μας δείξει τη δική της πρόταση στο nude μανικιούρ και είναι μια πολύ γλυκιά επιλογή!

Η Βάσια Κωσταρά επέλεξε να κάνει μια nude βάση στα νύχια της και πάνω σε αυτά, άφησε το πρόσωπο που της κάνει τα νύχια να δημιουργήσει μικρές καρδιές σε baby yellow χρώμα και δίνει μια πολύ ρομαντική και φρέσκια νότα!

Έχοντας μακριά, αμυγδαλωτά νύχια επέλεξε να έχει ένα total nude look και με τις κίτρινες καρδιές δίνει μια παραπάνω τσαχπινιά!

Αν δεν είσαι φαν το σχήματος της καρδιάς μπορείς να επιλέξεις ένα λουλούδι ή ένα σχήμα το οποίο σου αρέσει για να δώσει μια fun νότα!

Πολύ ωραία ιδέα και πρόταση την οποία θα δοκιμάσουμε πολύ σύντομα μιας και είναι από τις αγαπημένες μας συνήθειες το μανικιούρ και η γενικότερη περιποίηση των άκρων μας!

Τσέκαρε και αυτά: