Βασιλιάς Κάρολος

Ο βασιλιάς Κάρολος αναμένεται τον μήνα Μάιο να καθίσει στο θρόνο του για να γίνει ενώπιον του βρετανικού λαού η στέψη του και θα φορέσει ένα από τα στέμματα που υπάρχουν στο παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το στέμμα το οποίο έχει επιλέξει ο βασιλιάς της Βρετανίας να φορέσει για τη στέψη, χρειάστηκε να φυγαδευτεί από το παλάτι για να μπορέσει να μεταφερθεί σε μια μυστική τοποθεσία όπου και οι ειδικοι θα το διαμορφώσουν έτσι ώστε να “κάθεται” καλά στο κεφάλι του.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Η μυστική επιχείρηση έλαβε μέρος το βράδυ της Παρασκευής και το στέμμα απομακρύνθηκε από τον πύργο του Λονδίνου και ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες το μετέφεραν.

Ο Μάρκ Απλμπι – των Mappin and Webb – είναι ο άνθρωπος ο οποίος φροντίζει τα στέμματα από το 2017 και τους επόεμενους μήνες θα δουλεύει πάνω στο κόσμημα έτσι ώστε να είναι έτοιμο για τη στέψη.

Τα βρετανικά μέσα εικάζουν πως θα πρέπει να γίνουν αρκετές πρόβες για να είναι έτοιμο και να το φόρεσε ο βασιλιάς Κάρολος.

Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι στεφθεί στο Γουέστμινιστερ στις 2 Ιουνίου του 1953 και φόρεσε το St. Edward’s στέμμα. Το στέμμα το οποίο φημολογείται πως θα φορέσει και ο Κάρολος.

Το Μπάκιγχαμ δεν έχει ανακοινώσει ποιο στέμμα θα φορέσει η βασιλική σύζυγος και πολλά είναι τα ερωτήματα διότι όλοι θέλουν να μάθουν αν η Καμίλα θα φορέσει το στέμμα της Ελισάβετ με το διαμάντι από την Ινδία.

Τσέκαρε και αυτά :

Αστυνομία ηθών : Καταργείται στο Ιράν

Γιάννης Αντετοκούνμπο : Τι έτρωγε κατά τη διάρκεια αγώνα